Cum sa pacalim de 1 Aprilie cu smartphone-ul?

Scris de 

Cine nu știe, oare, că azi e Ziua Păcălelilor? Că azi avem voie să mințim, să trișăm, fără să se supere nimeni pe noi? Ei bine, Campuscluj.ro știe acest lucru și tocmai din acest motiv ne-am decis să îți aducem la cunoștință câteva ,,mici trucuri” pentru a-ți păcăli colegii azi. Anul acesta, poți renunța la metodele tradiționale de a-ți păcăli prietenii, mai ales că noile tehnologii te ajută să creezi scenarii ingenioase în acest scop. Iată câteva farse pe care le poți face cu ajutorul smartphone-ului:  

 

1. Alarma de incendiu  

Îți poți păcăli colegii de cameră sau prietenii foarte ușor cu o simplă placă de circuit mic ce poate scoate niște sunete îngrozitoare. Este mică și o poți ascunde foarte ușor însă sunetele pe care le scoate sunt infernale.  Caută un ringtone care să semene cu o alarmă de incendiu și pune-o în funcțiune când toți colegii tăi sunt concentrați pe alte lucruri. Cu siguranță vor intra în panică, iar amuzamentul tau va fi pe masură.  

 

2. Ecranul spart  

O altă farsă pe care o poți face cu ajutorul tehnologiei este aceea a ecranului spart. Caută pe Google imagini cu ecrane sparte și seteaz-o pe display-ul laptopului persoanei căreia vrei să îi faci farsa. Se va speria cu siguranță când îl va deschide și va vedea imaginea. De asemenea, există și aplicații pe care le poți descărca pentru această farsă. Alegi imaginea, setezi un cronometru, iar în câteva minute ecranul va părea că se sparge, iar zgomotul pe care îl va face va fi unul parcă real.      

 

3. Aplicațiile cu zombie  

Există videoclipuri pe Youtube, cât și aplicații pe mobil care te pot ajuta să le tragi o sperietură zdravănă prietenilor tăi. Acestea sunt fie imagini în care trebuie să găsești diferențele între ele, fie jocuri care necesită maximă concentrare, care după câteva minute se întrerup, iar în locul lor apar imagini cu zombie însoțite de un zgomot specific acestora.  

 

4. Aplicația care încarcă singură bateria  

De 1 Aprilie, îi poți păcăli pe prietenii tăi și mai simplu. Descarcă de pe net aplicația "Solar charger", apoi spune-le că ai descoperit o aplicație care îți transformă telefonul mobil într-un panou solar și astfel îți poți încărca bateria cu ajutorul energiei solare. Prietenii tăi vor fi cu siguranță curioși să umărească animațiile de pe ecran, care de fapt nu fac nimic.

 

Sursa: studentie.ro

Sursa foto: couriermail.com.au

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.