Partia de schi Feleacu s-a deschis cu noi atractii: un snowpark si o partie de tubing

Scris de 

Dragă student-iubitor-de-zăpadă, dacă nu ai aflat deja, vei ști de acum înainte: pârtia de schi din Feleacu, judeţul Cluj, a fost deschisă, fiind pornite tunurile de zăpadă, astfel că stratul de omăt măsoară aproximativ 15 centimetri, iar în apropiere au fost amenajate şi un snowpark şi o pârtie de tubing, perfecte pentru multă distracție și petrecerea timpului liber.

Pârtia de schi de dificultate medie din Feleacu, judeţul Cluj, a fost deschisă, vineri, după ce stratul de zăpadă, care acum măsoară 15 centimetri, a fost ajustat cu zăpadă artificială, în Feleacu mai fiind amenajate un snowpark şi o pârtie de tubing.

 

Potrivit administratorului pârtiei, Radu Mureşan, snowparkul, care este o premieră în judeţul Cluj. "Pârtia este în stare bună, am deschis astăzi (vineri - n.r.) la ora 12.00. Zăpada este în proporţie de 90 la sută artificială, iar stratul de zăpadă bătătorită măsoară aproximativ 15 centimetri. Începând din acest an avem aici în Feleacu şi un snowpark cu trambuline, are patru hopuri şi 11 elemente, singurul din judeţul Cluj, pe care îl vom deschide peste două zile. Tot din acest an mai avem o pârtie mai mică, pentru începători, care este legată de un magic carpet, adică o bandă de urcare", a declarat Radu Mureşan.

 

Mureşan a precizat că, pe lângă snowpark, pe pârtia din Feleacu a fost amenajată în acest an o pârtie de tubing, un fel de pârtie de săniuş pe care sunt folosite în loc de sănii snow-tubes - dispozitive circulare, umflate cu aer. "Snow tube-ul va putea fi închiriat de la noi, la fel şi echipamentele pentru schi. Tarifele au rămas la fel ca anul trecut, 4 lei o urcare cu telescaunul, iar la magic carpet o urcare va costa 1 leu", a explicat administratorul pârtiei.

 

Pârtia de schi din Feleacu este de dificultate medie, măsoară 700 de metri, iar pârtia pentru începători are aproximativ 120 de metri. În această perioadă, în judeţul Cluj se mai schiază în staţiunea montană Băişoara, pe pârtia Buscat.

 

Daca nu iti place frigul, iata 7 motive pentru care iarna este cel mai oribil anotimp.

 

Sursa: mediafax.ro, ziuadecj.realitatea.net

Sursa foto: monitorulcj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.