Top site-uri de unde poti invata limbi straine

Scris de 

Robert Phillipson, profesor în cadrul Business School din Copenhaga, spunea că limba engleză nu mai este o limbă străină. Fiind o limbă de largă răspândire, engleza a devenit un criteriu de selecție uzual când vine vorba de domenii profesionale moderne. Astfel că dublarea acesteia cu o limbă exotică sau chiar cu o altă limbă de origine europeană nu face decât să vă asigure diferențierea în cadrul unui proces de selecție.

 

Există mai multe posibilităţi de învăţare a unei limbi străine. Poţi face meditaţii, cursuri la centre, sau poţi apela la cursurile online, căci noile tehnologii ne permit să învăţăm o limbă gratuit, din confortul fotoliului de acasă. Unele website-uri ne permit chiar să și interacţionăm cu nativii şi să facem schimb de cunoştinţe : 

 

1. www.livemocha.com/pages/learn-languages 

Cel mai mare portal pentru învăţarea limbilor străine din lume, acesta oferă şi posibilitatea de a interacţiona cu alţi utilizatori şi de găsi un partener de studiu.

2. www.bbc.co.uk/languages 

Acesta este al doilea cel mai mare portal pentru învăţarea unei limbi străine. Conţine lecţii de cultură şi vocabular pentru peste 40 de limbi străine diferite.

 

3. www.duolingo.com 

Acest website conţine cursuri de engleză, spaniolă, germană, franceză, portugheză. Îţi poţi testa cunoştinţele prin diverse teste. În plus poţi continua studiul de oriunde ai fi, întrucât există o aplicaţie pentru telefonul mobil.

4. 50 languages

Poți învăța o limbă străină din cele 50 propuse, ascultând cele 100 fişiere audio cu lecţii de vocabular. www.goethe-verlag.com - aplicatie android și app store

 

5. www.busuu.com 

Cei de la Busuu au cercetat motivațiile, motivele, metodele și multe alte caracteristici ale procesului de învățare a unei limbi străine. Rezultatele integrale le găsești aici: http://blog.busuu.com/the-busuu-com-language-barometer-2012-results/

 

Iată răspunsurile la întrebarea: ”why do you learn languages?”

barom2012 question 12

 

Citeste continuarea articolului pe smartdreamers.com.

 

Sursa foto : meetupstatic.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

1 comentariu

  • eduardo
    Link la comentariu eduardo Sâmbătă, 09 Martie 2019 21:41

    Vă recomandăm penpaland.com site-ul de schimb lingvistic bazat

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.