Scoala Internationala de Vara NATO va avea loc la Cluj in august

Scris de 

40 de studenţi din 28 de ţări vor veni între 3 şi 7 august la Cluj-Napoca pentru a participa la Școala Internațională de Vară NATO (NATO International Summer School - NISS).

Participanţii reprezintă 35 de universități din Afghanistan, Armenia, Azerbaijan, Belgia, Bulgaria, Canada, Cehia, Croația, Finlanda, Georgia, Germania, Islanda, Italia, Kyrgyzstan, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, România, Elveția, Republica Moldova, Turcia, Ucraina, Ungaria și Statele Unite.

 

În cadrul şcolii ei vor interacționa și vor putea învăța din experiența practică a unor speakeri cu rezonanță internațională, scopul proiectului fiind de a contribui la rezolvarea unei probleme importante în rândul tinerilor din întreaga lume, și anume lipsa de acces la oportunitățile de acumulare a experienței practice. 

 

Evenimentul este organizat pentru a doua oară în România, de către Euro Atlantic Diplomacy Society (EADSociety) în parteneriat cu Divizia de Diplomație Publică a NATO. 

 

Euro Atlantic Diplomacy Society (EAD Society) este un ONG dedicat evenimentelor de educație nonformală pentru tinerii pasionați de diplomație, relații internaționale, negociere, studii de securitate și menținere a păcii, precum și domeniile conexe.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.