Vezi ce impactul direct are UBB'ul in economia municipiului Cluj-Napoca

Scris de 

Impactul direct al Universității Babeș-Bolyai în economia municipiului Cluj-Napoca depăşeşte 190 de milioane de euro, arată rezultatele unei cercetări încheiate recent. Cercetarea a luat în considerare datele aferente anului 2015 și a fost realizată de reprezentanții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

 

Sunteti invitati să participați joi, 18 ianuarie 2018, începând cu ora 11.00, la o discuție pe această temă, dar și pe tema subfinanțării învățământului superior din România. La discuție vor participa, alături de reprezentanții UBB, specialiștii în comunicare ai celorlalte universități publice din Cluj-Napoca: Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Universitatea de Artă și Design, Academia de Muzică „Gheorghe Dima“.

 

În cadrul aceluiași eveniment va fi prezentat un proiect realizat în premieră în România, la care au colaborat toate cele șase universități publice, mediul privat şi reprezentanţii administraţiei publice locale clujene. Evenimentul va avea loc joi, 18 ianuarie 2018, începând cu ora 11.00, în sala T1 a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC 2, str. Minerilor nr. 85).

 

Sursa:

---> Vrei Sa Faci Un Stagiu In Departamentul Politic Al Reprezentantei Comisiei Europene?

---> Curs De Project Management Pentru Studentii Facultatii De Mate-Info A UBB'ului

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.