Zece companii franceze ofera burse studentilor romani

Scris de 

Ambasada Franţei, prin intermediul Institutului Francez, şi Agenţia Universitară a Francofoniei au încheiat convenţii de parteneriat cu zece companii de top din România.

Datorită acestor 10 companii, aproape 20 de tineri studenţi români vor pleca în Franţa, la începutul anului şcolar, pentru a urma o specializare şi un stagiu. Un stagiu practic într-o întreprindere, care le va permite dezvoltarea de noi competenţe în cadrul unei pregătiri de excelenţă în diverse domenii”, a declarat FRANCOIS SAINT-PAUL, ambasadorul Franţei la Bucureşti.

 

Programul permite firmelor să descopere colaboratori cu potenţial ridicat, care pot servi la dezvoltarea pe termen lung a companiilor. Dar contribuie şi la inserţia profesională în România a tinerilor înzestraţi şi formaţi la înalte standarde occidentale.

 

În ultimii patru ani, peste 30 de tineri români au beneficiat de o bursă de formare de excelenţă în Franţa şi au făcut un stagiu de şase luni în cadrul companiei partenere.

 

Sursa: edu-news.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.