Instagram lanseaza live video si mesajele care se autodistrug

Scris de 

Instagram pregateste pentru utilizatorii sai doua tipuri de continut care ofera o doza mai mare de intimitate: mesaje directe si transmisiuni video live care se sterg automat dupa ce au fost vazute.

Noua facilitate Instagram Live este integrata in Moments, sectiunea care include video si imagini postate imediat cum au fost realizate - o functie pe care Instagram a copiat-o fara sa o modifice in vreun fel de la Snapchat.

Spre deosebire de restul continutului, filmarile live postate aici pot fi vizionate doar in timp real. In momentul in care s-a terminat transmisiunea, filmul dispare complet din aplicatie, ca si cum nu ar fi existat.

Cel care initiaza o astfel de transmisiune poate alege anumiti prieteni carora li se vor trimite notificari. In timpul filmarii, initiatorul poate vedea exact cine se uita si care sunt reactiile audientei.

Instagram va oferi si un asa-zis director de transmisiuni live, in care utilizatorii vor putea accesa cele mai interesante stream-uri directe, ordonate pe baza de algoritm.

Cum functioneaza mesajele care se autodistrug

Cea de-a doua noua facilitate cu caracter efemer, mesajele care dispar automat, vor avea o sectiune proprie in cadrul mesajelor directe. Un astfel de mesaj poate fi citit o singura data de catre destinatar, care poate trimite un singur raspuns, dupa care se autodistruge. Atat mesajele directe, cat si transmisiunile video live efemere vor fi disponibile utilizatorilor de Android si iOS in saptamanile urmatoare.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.