Cartile ies in strada la Cluj de Ziua Internationala a Cartilor

Scris de  Apr 23, 2015

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, sărbătorită pe 23 aprilie, Litera, Ring, Universitatea Babeș-Bolyai și Cărțile pe față organizează campania Noaptea Cărților Deschise la Cluj. Aceștia își propun să aducă în stradă atât cartea, cât și pe iubitorii ei, în cel mai mare manifest pro-cultură din România. 

Te invităm să înconjurăm împreună Universitatea Babeș-Bolyai, ținând în mâini câte o carte deschisă, oferită de Litera!  Joi, 23 aprilie, începând cu ora 18.30, peste 2 000 de cărți își așteaptă iubitorii la Universitatea Babeș-Bolyai. Vă provocăm să fim cât mai mulți și să formăm un mare lanț uman, în onoarea cărții. 

 

Campania se desfășoară simultan în București, la Casa Poporului. Hai să demonstrăm că și românii acordă cărții și lecturii atenția cuvenită și că ne aliniem țărilor din întreaga lume, unde sărbătorirea Zilei Internaționale a Cărții prin campanii culturale de anvergură este deja o tradiție.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook