YOU. Promote Business

You. Promote Business You. Promote Business
Scris de 

Proiectul YOU. Promote Business aduce împreună tinerii ce nu sunt cuprinşi nici în educaţie sau formare şi nici angajaţi pe piaţa muncii dar care au competențe în marketingul online și întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) ce doresc să-și dezvolte competitivitatea pe piață.

Scopul proiectului este integrarea tinerilor pe piața muncii prin formarea lor pentru a deveni consultanți în marketingul / promovarea online a micilor întreprinderi.

Obiective: Proiectul You. Promote Business va implica întreprinderile mici și mijlocii și tinerii într-un proces de training și practică, vizând astfel două preocupări majore ale Uniunii Europene astăzi: Competitivitatea întreprinderilor mici și mijlocii. Accesul și incluziunea tinerilor în piața muncii și în societate.

 

Obiective specifice ale proiectului:

• Înlesnirea accesului tinerilor în micile întreprinderi prin practică la locul de muncă.

• Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) prin dezvoltarea activității de promovare online, creșterea potențialului acestora pe piața pe care activează prin disponibilitatea acestora 7 ore din 24 și atragerea de noi clienți.

 

Dezvoltarea unui program care furnizează tinerilor o traiectorie directă fie către angajare, auto-angajare sau formare profesională. Dezvoltarea unui program care dezvoltă atât aspirațiile tinerilor cât și încrederea și stima de sine a acestora. Alinierea programului de formare cu calificările existente în fiecare stat partener. Furnizarea de sprijin continuu participanților.

Pentru managerii interesați contăm pe sprijinul dvs prin completarea acestui chestionar care ne ajuta să determinăm nevoia micilor firme de promovare on-line:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFpBaUZieHNINVI3aHJfVnBiRjY1MVE6MQ#gid=0.

Pentru tinerii interesați de acest proiect ne va ajuta să identificăm persoanele interesate subiectul promovării on-line și cum utilizează aceste canale de promovare on-line în momentul de față:

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlfT05leEtuSklVdEQtR1F1ZnhYM0E6MQ#gid=0.

 

Persoană de contact:

Carmen Ciobanu

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.civitas.ro

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.