Un an de sanatate in centrul Clujului @ 25 aprilie Samsara FoodHouse

Scris de  Apr 22, 2014

E timpul să sărbătorim! Ce? Un stil de viaţă sănătos, armonios, gustos şi săţios! Poate v-aţi dat seama sau poate nu… daaar, Samsara Foodhouse-(acel restaurant unic din Cluj-Napoca), împlineşte un anişor şi vrea să sărbătorească alături de voi. Prietena noastră, Larisa are şi un mesaj pentru voi:

“Mulțumiri,

 

Răspunsul la întrebarea despre ce ar trebui să mâncăm pentru a fi capabili de randament maximum este hrană.

 

În casa hranei, denumite Samsara Foodhouse, mâncarea ne ajută să ne recuperăm sănătatea și fericirea, şi să nu uităm că, din punct de vedere istoric, oamenii au mâncat din multe alte motive decât simpla nevoie biologică. Mâncarea înseamnă și plăcere, comuniune, familie, spiritualitate, înseamnă legătura noastră cu universul natural și exprimarea propriei identități.

 

Credem în faptul că hrana, în adevăratul sens al cuvântului, își recapătă identitatea și revenim la un stil de viață sănătos, și vrem să vă mulțumim.

 

Închinăm acest restaurant vouă, musafirilor, datorită cărora avem existenţă. Spre norocul nostru, îi avem alături de noi pe cei mai buni. În plus, suntem prieteni. Vă mulțumim din inimă tuturor. Vă mulțumim că ne-ați degustat bucatele și ne-ați ajutat să înțelegem ce gătim (sau nu, de e raw), lucru care nu e simplu. Așa cum s-a întâmplat în cazul unora dintre postările noastre, ați citit textele și ne-ați dat niște sugestii excelente. Vă suntem extrem de recunoscători pentru mulțimea de informații pe care ni le-ați confirmat. Sperăm că vă onorăm gusturile așa cum se cuvine.

 

De asemenea, voim să ne manifestăm gratitudinea faţă de zelul, inteligența, meticulozitatea, părerile și optimismul angajaților, membri ai familiei, de fapt. Vă mulțumim pentru ajutorul neprețuit și pentru încurajările tonice. Nădăjduim că vă facem demni de cinste.

 

Alcătuind toţi o alianță sănătoasă,

 

Larisa Ionesi.

 

P.S. În sănătatea casei, a hranei și a musafirilor ce o savurează, celebrăm un an de “earth food & good mood”, în 25 aprilie, cu câte o felie de raw cake şi de viaţă.”

 

Aşadar, sper să ne vedem pe acolo! Până atunci, spuneţi NU droburilor şi evitaţi excesele! Zile minunate!

 

Ultima modificare Marți, 22 Aprilie 2014 15:53
Ana Maria Mihut

 

Studenta in anul II la Studii Europene, nebun pasionata de management&marketing, fara nicio inclinatie academica spre redactare sau PR sau advertising, dar totusi pe acest drum.

Articole recente - Ana Maria Mihut

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook