Invitatia la trainingul „InView - Recrutare si selectie de ultima generatie” poate fi a ta, daca participi la concursul „Inside HR”

Scris de 

Ti-ar placea sa afli ponturi care sa te ajute sa obtii jobul pe care ti-l doresti? Iti doresti o cariera in resurse umane si vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniu? Iti doresti o cariera in domeniul resurselor umane? Vrei sa stii « din interior » cum se desfasoara procesul de recrutare, astfel incat sa te poti pregati pentru urmatoarele interviuri?

Participa la concursul Inside HR si poti castiga o invitatie la trainingul InView - Recrutare si selectie de ultima generatie, organizat de InnerLook in perioada 16-17 februarie 2015. Astfel, vei avea sansa sa inveti cum sa organizezi un proces de recrutare eficient si, mai ales, cum te poti pregati tu pentru a face fata cu succes unei asemenea provocari.

 

Pentru a castiga invitatia la training, spune-ne care este asemanarea dintre tehnica de vanatoare a soimului si tehnica de recrutare a candidatului potrivit. De asemenea, este necesar sa-ti completezi CV-ul pe platforma (Raspunsul la intrebare este limitat la 1.500 de caractere).

 

Criterii de selectie: motivatia participantului si beneficiul real pe care il va avea in urma participarii la training. Poti avea sansa sa te faci remarcat(a) in fata managerilor de top care vor participa la training.

 

InnerLook ofera si servicii de recrutare, asadar, participand la acest concurs, pe langa oportunitatile de networking cu managerii participanti, vei avea si ocazia sa te faci remarcat(a) profesionisti, care te pot ajuta sa iti construiesti cariera pe care ti-o doresti.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.