Vrei sa faci un stagiu in Departamentul Politic al Reprezentantei Comisiei Europene?

Scris de 

Departamentul Politic al Reprezentanței Comisiei Europene în România anunță deschiderea apelului pentru depunerea de candidaturi, în vederea selecției de stagiar(i). Stagiul, neremunerat, se va derula pe o perioadă de minimum 4 luni și maximum 6 luni, cu un minim de activitate de 4h/zi, în condiții flexibile. Stagiul se va desfășura în cadrul Reprezentanței Comisiei Europene în România, cu sediul în București.

 

Conditiile de desfasurare:

- Candidaturile pot fi depuse începând cu luna ianuarie.

- Este posibilă selecția mai multor candidați, pentru perioade consecutive.

- Data limită de depunere a candidaturilor este 30 iulie 2018 (pentru stagiile cu începere în luna septembrie).

- În vederea procesului de selecție se organizează probe scrise și interviuri.

 

Candidatul ideal:

- student/ă (ideal an terminal) studii superioare sau proaspăt/ă absolvent/ă superioare sau student(ă) înscris într-un program de masterat,

- vorbitor/vorbitoare de limba română și limba engleză,

- cu competențe demonstrabile de analiză și redactare,

- interesat/ă de politicile europene și comunicarea publică.

 

Departamentul Politic analizează evoluţiile politice, economice şi sociale din România, precum şi modul în care activităţile Uniunii sunt reflectate în opinia publică românească. Un element important al activităţii departamentului este menţinerea contactelor cu reprezentanţii mediului politic şi economic românesc, precum şi cu societatea civilă. Stagiarii din cadrul departamentului susțin activitatea echipei monitorizând evoluțiile politice la nivel național, redactând documente de analiză și raportare politică, participând la evenimente politice, academice și de networking.

 

Stagiul se va concentra în special pe activitatea de analiză și raportare politică, organizare de evenimente cu conținut politic sau de politici publice, axate în special pe Prioritățile Comisiei Europene și subiectele aflate pe ordinea de zi la nivel european și național.

 

CV-urile, însoțite de o scrisoare de motivație, vor fi trimise la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenția drei Laura Acsah Radu. Candidații pre-selectați vor fi invitați să transmită contribuții în scris (în format electronic), în limba EN si RO pe teme de actualitate la nivel național și european.

 

Citeste si:

---> Au fost suplimentate punctele de vanzare in care se pot elibera abonamente CTP pentru studenti

---> Ce stii despre Biroul de Credit

 

Sursa:news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook