Noi schimbari pe Facebook: Poze mai mari si linkuri ascunse

Scris de 

Dragilor, nu trece o lună și din nou Facebook pregătește schimbări cu care să îmbunătățească serviciile pentru utilizatorii acestei rețele de socializare. De fiecare dată, aceste inovații vizează alte categorii din cadrul profilului nostru. Mark Zuckerberg pregătește o nouă serie de schimbări la rețeaua de socializare Facebook în viitorul apropiat.

Una dintre schimbări va viza cu siguranță News Feed-ul, deja fiind testate tot mai multe funcții precum paginile speciale pentru grupuri, News Feed-uri multiple sau emoticonuri pentru activitati de status.

 

Site-ul Indisdefacebook.com scrie ca, recent, Facebook a inceput sa lucreze la schimbarea fotografiilor pe News Feed.

 

Aceștia susțin că fotografiile vor fi mai mari și vor putea a avea funcția de trimitere directă pe alte site-uri, cu ajutorul link-urilor ascunse în imagine.

 

Și link-urile postate pe Facebook vor suferi o schimbare, titlurile vor fi mai mari, iar imaginile care le însoțesc vor fi mărite de la 25x25px la 90x90px. Până și Facebook se pregătește de venirea verii și de îmbunătățirea calității fotografiilor pe care le vom face în vacanță.

 

Tu ce părere ai despre toate aceste schimbări prin care trece Facebook? Spune-ne și nouă printr-un comentariu.

 

Sursa: stiridelcuj.ro

Sursa foto: realitatea.net

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.