Studentii UTCN vor primi carduri contactless pentru transportul public

Scris de 

După ce a acordat studenţilor din cadrul UBB acelaşi beneficiu, Compania de Transport Public Cluj-Napoca vine cu mai multe facilități şi pentru studențiii Universității Tehnice (UTCN). Astfel, în luna iunie, CTP va elibera carduri de transport contactless încărcate cu abonamente gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctranzii UTCN. În afara studenților în ani terminali, aceștia nu mai pot solicita abonamente pe suport de hârtie.

 

Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achită contravaloarea cardului contactless în valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

 

Cardurile de călătorie pentru studenții UTCN se eliberează în următoarele locații: Campus Observator- Căminul 3, Abonamente CTP – 21 Decembrie 1989 nr. 7A , Abonamente CTP – Piața 1 Mai FN, Primăria Grigorescu -Str. Al.  Vlahuță nr.46-47, Primăria Zorilor- Str. Pasteur nr. 60, Primăria Iris- Piața Liebcknecht nr.7-8, Primăria Centrală – Str. Moţilor nr. 7, Primăria Mănăștur- Str. Ion Meșter nr. 10.

 

Abonamentele gratuite încărcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate în fiecare lună, eliminând astfel necesitatea prezentării lunare la punctele de vânzare. Acestea se actualizează la începutul fiecărui an universitar. Prin urmare, studenții care au ridicat cardul contactless sunt rugați să îl păstreze și să îl prezinte în luna octombrie la Centrele de vânzare cârduri, pentru reîncărcare. Ulterior, abonamentele cu reducere se vor actualiza lunar la toate birourile de vânzare carduri.

 

Citeste si:

---> Peste 8300 locuri bugetate vor fi scoase la concurs de UBB in anul universitar 2019-2020

---> Concert Metallica la Bucuresti in turneul Worldwired. Cate bilete mai sunt disponibile

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.