Pictorul Fericit îți pune la dispoziție o întreagă colecție de picturi pe numere

Scris de 

Simți că decorul casei tale are nevoie de o pată de culoare sau poate tocmai te-ai mutat într-o casă nouă și vrei să decorezi pereții proaspăt zugrăviți? Ce spui de un tablou nou? Dar nu orice tablou, ci unul pe care l-ai pictat chiar tu!

Decorează-ți casa cu un tablou nou - ai de unde alege!

Lumânări, flori, o vază interesantă, un ceas și poate…un tablou? Cum să îți decorezi mai bine casa știi doar tu, cert este că nu trebuie să îți lipsească acele tablouri viu colorate care întregesc aspectul de casă primitoare. Dacă mai adaugi și o notă personală, e perfect!

Pictorul Fericit îți oferă o gamă variată de picturi pe numere din care să alegi. Ai picturi abstracte, picturi religioase, picturi cu elefanți, picturi celebre și multe altele. Dacă te gândești și la cei mici din casă, vezi picturile pe numere cu pisici sau treci pe la secțiunea special dedicată picturilor pentru copii.

Un lucru este cert, vei găsi ceva care să-ți atragă atenția. După ce ai terminat pictura și ai agățat-o pe perete, vei simți cum munca pe care ai depus-o a meritat pe deplin. In fond, nici măcar nu e complicat să pictezi un astfel de tablou. Chiar și cele mai stângace mâini se descurcă. Laudele musafirilor care îți admiră lucrarea vor reprezenta încoronarea perfectă!

Devino un pictor desăvârșit

De multe ori privești lucrările marilor artiști și te gândești cât de multă muncă se află în spatele operei de artă. Totul a pornit de la prima linie trasată pe pânză. Pentru tine totul este mai ușor pentru că ai la îndemână o intreaga colectie de picturi pe numere. Alege tabloul care ți se pare interesant și așteaptă curierul. În cel mai scurt timp, la ușa ta va sosi un kit de pictură, formată din pânză, acrilice, pensule și accesorii, toate împachetate frumos într-o cutie neagră.

Următorul pas este să te apuci de pictat! Este foarte simplu, tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție contururile trasate, să folosești culorile aferente fiecărui număr și, nu în ultimul rând, să te distrezi!

Picturile pe numere pot fi un cadou inedit

Nu de multe ori ne aflăm în incomoda situație de a oferi un cadou cuiva drag, iar reacția acestuia să fie departe de așteptările pe care le-am avut. Dacă prețuiești oamenii din jurul tău însă nu te pricepi prea bine la achiziționarea cadoului perfect, află că există o soluție - tablourile de pe site-ul PictorulFericit.ro.

Cu siguranță acestea sunt o variantă nemaipomenită prin care îți poți arăta recunoștința față de cei pe care îi iubești. Indiferent de vârstă sau profesie, pe site vei găsi un tablou potrivit pentru fiecare membru al familiei sau prieten.

Nu mai ezita! Alege să faci un cadou care nu va fi trecut cu vederea sau cumpără chiar pentru locuința ta una din picturile pe numere de la Pictorul Fericit! Te vei convinge de calitatea produselor imediat ce vei pune pensula în mână!

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0754 459 540

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.