5 studenti de la UBB au devenit ambasadori Google

Scris de 

Cinci studenți, sub îndrumarea Evozon, au devenit ambasadorii Google, aceștia desfășurându-și activitatea de consultanță și de training în Atelierul Digital amenajat de Google la Facultatea de Business din cadrul UBB Cluj. Hub-ul digital creat de Google urmărește creșterea ratei de înțelegere și de utilizare a soluțiilor disponibile online și de maximizare a potențialului oferit de internet. Atelierul Digital este destinat în primul rând întreprinzătorilor dornici să dobândească mai multe cunoștințe de marketing digital, să și le consolideze pe cele deja dobândite și să își crească afacerea în mediul online.

 

Prin hub-ul digital, întreprinzătorilor din Cluj li se deschide accesul la educație introductivă în domeniul marketingului digital prin:

  • cursuri online gratuite, în urma cărora se pot obține certificări recunoscute de Google și IAB Europe;
  • serii de evenimente offline orientate pe marketing digital, desfășurate în țară;
  • deschiderea unor hub-uri regionale în marile orașe din România, unde se vor desfășura sesiuni de consultanță gratuită, personalizate fiecărui business în parte.

 

Nevoia de a deschide astfel de ateliere digitale este derivată din clasamentul DESI 2017 (Indicele Economiei și Societății Digitale), în cadrul căruia România ocupă ultima poziție în rândul celor 28 de state membre UE. În pofida faptului că mediul urban beneficiază de o acoperire bună de conexiuni în bandă largă de mare viteză și că gradul de adoptare a serviciilor mobile este ridicat în rândul consumatorilor, rata de digitalizare și competențele în domeniul online rămân la un nivel scăzut.

 

Evozon este partenerul tehnologic și operațional al Google pentru implementarea proiectului în Cluj, Timișoara și alte orașe din Transilvania. Evozon coordonează activitatea studenților activi în cadrul hub-urilor. Cei interesați pot găsi mai multe detalii accesând linkul: https://atelieruldigital.evozon.com/.

 

Citește și:

---> Top 5 cele mai populare jocuri de cuvinte pentru telefoanele cu Android

---> In topul clasamentului Shanghai 2017 se afla Universitatile Harvard si Stanford

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.