Festivalul Culturii Ceaiului Chinezesc gazduit de UBB si Iulius Mall

Scris de  Noi 13, 2014

Institutul Confucius din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Iulius Mall, vă invită să participaţi la cea de-a patra ediţie a Festivalului Culturii Ceaiului Chinezesc.

Joi, 13 noiembrie 2014, în intervalulorar 13.30 – 20.00, la Iulius Mall. În cadrul evenimentului,  publicul clujean va putea admira ceremonia de preparare și de servire a ceaiului și va putea degusta diferite tipuri de ceai chinezesc.

 

Persoanele care îndrăgesc savoarea ceaiului autentic chinezesc vor primi îndrumări despre diferitele beneficii pentru sănătate. De asemenea, în cadrul festivalului va fi organizată şi o expoziţie de carte, iar vizitatorii vor primi semne de carte cu învățăturile filozofului Confucius. În plus, clujenii vor descoperi jocurile tradiționale chinezeşti, vor afla care este corespondentul numelor lor în limba chineză şi vor învăţa arta tăieturilor în hârtie.

 

Institutul Confucius este o organizaţie non-profit, susţinută de guvernul chinez. Institutul de la Cluj s-a deschis în 2009 şi este parte a unei reţele de 400 de asemenea institutute din toată lumea, având ca scop promovarea culturii chineze, prin organizarea de cursuri şi activităţi culturale.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook