Burse pentru studenti oferite de Ambasada Frantei

Scris de 

Campuscluj.ro începe ziua cu vești bune pentru studenții care îți doresc o bursă de studiu în străinătate. Franța este destinația, de data aceasta. Chiar dacă nu ai suficiente cunoștințe de limba franceză, Ambasada Franței pare să rezolve chiar și această problemă. Un semestru studiat în străinătate dă foarte bine în CV-ul tău, iar benefiicile nu sunt de ignorat.

 

Ambasada Frantei in Romania si compania Michelin ofera studentilor doua burse de 10 sau 12 luni pentru a urma studii de Master in Franta.   Formarea bursantilor va debuta in luna septembrie 2013, iar la sfarsitul acesteia, candidatii alesi vor fi angajati in cadrul companiei Michelin Romania.

 

Bursele cuprind un semestru de studiu si un semestru de practica in intreprindere. Ambasada Frantei in Romania va pune la dispozitia candidatilor o locuinta, va suporta costurile asigurarii sociale si va achita inscrierea in cadrul institutiei de invatamant, pana la 6.100 de euro pe an.  

 

De asemenea, compania Michelin va suporta cheltuielile bursierilor in Franta, cazarea, masa, intretinerea si transportul. Ambasada Frantei ofera totodata si cursuri de limba franceza, pentru sase luni, candidatilor care nu au suficiente cunostinte de limba franceza.  

 

Persoanele interesate se pot inscrie trimitand un curriculum vitae, insotit de o scrisoare de motivatie, pana la data de 15 martie 2013, prin e-mail, la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Ce zici? Te tentează această idee?

 

 Sursa: studentie.ro

Sursa foto: jumpingpolarbear.com

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.