Pasionatii de jurnalismul vizual si productie video se pot inscrie la festivalul studentesc national V FOR VISUAL

Scris de 

Studenţii pasionaţi de jurnalismul vizual şi producţia video se pot înscrie, până în data de 15 aprilie 2019, la festivalul studențesc național V FOR VISUAL organizat de Departamentul de Jurnalism și Media digitală din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universităţii Babeș-Bolyai. Ediţia din acest an a festivalului va avea loc în data de 15 mai 2019 și va găzdui o competiție de producții video studențești non-fiction și prelegeri vizând realitățile jurnalismului vizual, susținute de profesioniști recunoscuți.

 

La competiţie sunt invitați să se înscrie studenți din domeniile media, antropologie, jurnalism și comunicare, cu materiale vizuale (non fiction short de maximum 8 minute sau photo slideshow, produse atât în cadrul activităților cu caracter didactic, cât și în afara lor, dar nu mai vechi de 2018, care nu au mai fost prezentate în acest festival).

 

Materialele selectate vor fi prezentate public în proiecția de gală care va avea loc în data de 15 mai 2019 şi în cadrul căreia juriul, alcătuit din personalități media, va desemna lucrările câștigătoare, cea mai populară producție urmând să fie desemnată prin votul direct al publicului. Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi link-ul http://jurnalism.fspac.ubbcluj.ro/v-for-visual/.

 

Poate le-ai ratat:

---> Admiterea la Facultatea de Teatru si Televiziune se poate face prin castigarea concursului "Pro…

---> FSEGA organizeaza concursul „Oeconomicus Napocensis” pentru elevii care doresc sa urmeze studii …

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.