Ce oferte ieftine de vacanta avem la dispozitie de 1 Mai?

Scris de 

Dragii noștri, ne începem concediul mai repede, datorită zilelor libere pe care începutul lunii mai ni le dăruiește. Dacă încă nu v-ați hotărât unde să mergeți în vacanță, Campuscluj.ro vă dă câteva idei ieftine și bune. Agenţiile de turism încă promovează pachete atractive, mai ales în străinătate, adresate celor care s-au hotărât mai târziu să petreacă cele câteva zile libere departe de casă.  Vremea este excelentă, iar ofertele de vacanţă sunt numeroase, chiar şi pentru cei care nu s-au hotărât din timp.  Nu mai sta pe gânduri, ia-ți prietenii și mai adună câteva amintiri studențești din Străinezia!

   

Destinaţiile unde deja se poate face plajă, printre primele alegeri ale turiştilor români  

Soarele este neaşteptat de blând pentru această perioadă, lucru de care vor să profite toţi cei care îşi petrec cele câteva zile libere departe de casă. Staţiunile însorite din afara ţării sunt atractive în ochii turiştilor români nu numai datorită preţurilor accesibile, ci mai ales datorită condiţiilor şi serviciilor mult mai bune decât la noi.  

 

„Majoritatea celor care aleg să plece din ţară în această perioadă preferă destinaţii unde deja se poate face plajă, orientându-se către staţiuni din Turcia, Cipru, Spania sau Egipt. Pe lângă destinaţiile însorite, cu acces la mare, au fost foarte căutate şi clasicele capitale europene, precum Roma sau Madrid”, afirmă reprezentantul ABC Tours.  

 

- „Plăteşti un loc şi merg 2”: Paşte la poalele Olimpului, 110 euro/persoană – valabilă până pe 30 aprilie, oferta include transport cu autocarul şi 7 nopţi de cazare în Alexander Apartments, Vila Karies sau Vila Ikaros  

- Bulgaria: Nisipurile de Aur, 165 euro/persoană – oferta include 4 nopţi de cazare cu demipensiune la hotel Melia Grand Hermitage 5* (în perioada 1-5 mai) 

-  Spania: Madrid, 340 euro/persoană – oferta include 4 nopţi cazare la hotel Husa Chamartin 4*, mic dejun şi transport cu avionul (între 3 şi 7 mai)  

Mai multe detalii pe abctours.ro.

 

Litoralul bulgăresc rămâne principalul competitor al staţiunilor româneşti, iar vecinii din sud au pregătit pachete speciale pentru această perioadă, la preţuri extrem de atrăgătoare. Iar dincolo destinaţiile de pe malul Mării Negre, Viena rămâne una dintre favoritele turiştilor români indiferent de anotimp, preferinţă ce nu este trecută cu vederea de agenţiile de turism.

 

Nisipurile de Aur, Bulgaria, 105 euro/persoană – pachet de 3 nopţi de cazare în camera dubla la hotel Atlas 4*, ultra all inclusive  Nisipurile de Aur, Bulgaria, 120 euro/persoană – oferta include 3 nopţi de cazare în camera dubla la hotel Riu Dolce Vita 4*, all inclusive Viena, Austria, 365 euro/persoană – pachetul include transportul cu avionul şi 3 nopţi de cazare la hotel de 3*, cu mic dejun  Toate ofertele sunt pentru perioada 1-4 mai, mai multe detalii pe rezervare.ro

 

Sursa: media.imopedia.ro

Sursa foto: ziar.asii.ro

Rada Bogdan

Sunt Content Writer la Campuscluj.ro. Iubesc distracția și dansul. Ador ciocolata și ceaiul verde și îmi plac la nebunie comediile.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.