Conferinta Nationala „Proiecte ale copiilor si tinerilor: participare la decizii si acțiune sociala” - organizata la UBB

Scris de  Oct 11, 2016

Departamentul de Asistenţă Socială, din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, alături de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului, organizează conferinţa naţională Proiecte ale copiilor și tinerilor: participare la decizii și acțiune socială.


Evenimentul se va desfășura joi, 13 octombrie (în intervalul orar 14.00-20.00) și vineri, 14 octombrie (în intervalul orar 9.0014.00), la sediul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială (str. Anghel Saligny). Conferința creează un spațiu academic în care vocile copiilor pot fi auzite şi acţiunile lor pot fi valorizate, respectiv în care profesionişti, copii şi tineri dezbat împreună tematica oportunităţilor și obstacolelor din calea exercitării dreptului la participare.


Un obiectiv important al conferinței este de a face auzită vocea copiilor și tinerilor marginalizați, precum cei romi, cei ocrotiți în sistemul de protecție a copilului și cei cu dizabilități. La conferință şi-au anunţat prezenţa peste 60 de participanţi, printre care reprezentanţi ai UNICEF, Salvați Copiii, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, World Vision, DGASPC Cluj, SOS Copiii, ADI Cluj și alții

 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Participation, Experiences and Empowerment for Roma Youth (PEER), pe linia de acțiune Action Grants FRAC. Mai multe detalii dspre proiectul PEER puteți găsi accesând link-ul:  www.peeryouth.eu/country/ro.

 

Sursa: news.ubbcluj.ro

Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2016 12:56
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook