In acest weekend are loc cea mai mare competitie foto din Transilvania

Scris de  Oct 11, 2016

Desfăşurat săptămâna aceasta, între 13 și 16 octombrie, la Cluj-Napoca, Photo Marathon adună în acelaşi loc peste 300 de pasionaţi de fotografie din zona Transilvaniei. Două competiții fotografice, peste 200 de fotografi implicați, premii în valoare de 6.000 lei.

 

Elementul care pune în mișcare întregul concept este reprezentat de competiția foto, unicul eveniment de acest tip din Transilvania. Pe 15 octombrie, timp de 8 ore, participanții trebuie să realizeze poze care să ilustreze cel mai bine cele 4 teme propuse de către juriu și trase la sorți în ziua evenimentului. Totul se bazează așadar pe spontaneitate, pe imaginație și creativitate, participanții având posibilitatea de a câștiga premii în valoare de 6.000 de lei. În plus, la sfârșitul evenimentului, cele mai bune lucrări din competiție sunt promovate şi expuse timp de 2 săptămâni într-o expoziție specială. Din juriul competiției fac parte Laura Bâlc, Călin Ilea, Chris Nemeș și Vlad Cupșa, 4 dintre cei mai apreciați fotografi profesioniști din Cluj-Napoca.

 

Maraton de expoziții: 4 zile, 4 expoziții neconvenționale, 4 locații, 4 artiști

Photo Marathon aduce în atenția publicului lucrări ale fotografilor Adi Bulboacă, Hajdu Tamas, Alex Gâlmeanu și Vlad Cupșa, care vor fi expuse în locuri neconvenționale din Cluj-Napoca. Astfel, în cele 4 zile de eveniment, vizitatorii vor putea experimenta arta fotografică în Gara mică din Cluj (Omul din tren – Adi Bulboacă), în fostul cinematograf Urania (Cinemagraphs – Alex Gâlmeanu), la Atelier Cafe (My side of the concert – Vlad Cupșa) și la Turnul Croitorilor (Greatest clicks – Hajdu Tamas). În prima zi de eveniment, vizitatorii sunt așteptați la vernisajul lui Vlad Cupșa de la Atelier Cafe de la 18:30 și la vernisajul lui Adi Bulboacă de la Gara mică, de la 19:30.

 

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe site-ul www.photomarathon.ro sau pe pagina de Facebook Photo Marathon.

 

Sursa: cluju.ro

Ultima modificare Marți, 11 Octombrie 2016 12:56
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.