Are loc premiera performance-ului "Supravietuitor", realizat de Alexandra Felseghi

Scris de  Ian 23, 2017

Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy vă invită la premiera lunii ianuarie: performance-ul SUPRAVIEȚUITOR. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, ora 19, la ScoutHouse (str. Victor Babeș nr. 33, Cluj-Napoca).


SUPRAVIEȚUITOR este un performance-mărturie, care pornește de la cartea de interviuri semnată de Anca și Raul Ștef, „Supraviețuitorii. Mărturii din temnițele comuniste ale României”. Mai mult decât atât, el reprezintă o suprapunere a timpurilor (prezent și trecut), realizându-se o „radiografie” a individului de astăzi în încercarea de a-i defini valorile care îi conduc existența în societatea actuală. Performance-ul ridică întrebări legate de ceea ce înseamnă/înseamna „a supraviețui” Acum și Atunci, fiind o experiență care se adresează tuturor categoriilor de public din România.


Distribuția spectacolului este formată din actorii Diana-Elena Tușa și Irina-Maria Barbir. Conceptul, dramaturgia și regia este semnată de Alexandra Felseghi. Rezervări pentru spectacol se pot face aici: http://bit.ly/2jE38RL. Următoarea reprezentație va avea loc în data de 25 februarie.

Supraviețuitor promo 1

Create.Act.Enjoy este o companie independentă de teatru și film, fondată în 2012 la Cluj-Napoca. De-a lungul a cinci ani de existență, spectacolele și experimentele performative create de echipa de artiști au fost prezentate atât în spații neconvenționale, cât și în studiouri, la festivaluri naționale și internaționale de teatru din țară și din străinătate. De asemenea, este singura companie artistică al cărei program de terapie prin artă desfășurat în spitalele Cluj a căpătat o notoritate națională, fiind cea mai amplă acțiune de gen.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.