Festivalul International de Film Comedy Cluj va sari peste editia din acest an

Scris de  Aug 21, 2017

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj, ajuns anul trecut la cea de-a VIII-a ediție revine în anul 2018. Recent, managementul festivalului s-a schimbat, iar noua conducere a decis amânarea ediției cu numărul IX pe anul 2018 pentru a demara cu succes implementarea unei noi strategii pe termen lung.

 

De-a lungul celor opt ediții deja desfășurate, Comedy Cluj a proiectat peste 950 de filme de comedie, iar la ediția din 2015 s-au introdus primele spectacole de teatru de comedie. Aceste evenimente speciale au explorat o altă latură a comediei, iar în viitor festivalul va continua diversificarea evenimentelor conexe care pun publicul în fața altor forme de comedie. Pentru ediția a IX-a, care va avea loc în 2018, organizatorii promit că vor readuce zâmbetele pe fețele clujenilor și că aceștia vor avea parte de o experiență care îi va îndemna să exploreze comedia.

 

Vlad Gliga, noul director al festivalului, a declarat “Am decis să amânăm ediția din acest an pentru a defini o viziune și o strategie pe termen lung care presupune diversificarea și creșterea festivalului. Vom reveni în 2018 cu surprize și evenimente care explorează comedia din mai multe puncte de vedere și prin diferite forme de artă sau exprimare.

 

Nu vrei sa citesti si:

---> Primaria Cluj-Napoca faciliteaza comunicarea online: 18 locuri cu Wi-Fi gratuit in oras

---> Mark Zuckerberg isi face debutul intr-un business nou

 

Sursa: cluju.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.