Avanpremiera speciala la Cinemateca TIFF: „Florence”, povestea sopranei fara voce

Scris de 

Cinemateca TIFF revine pe 4 noiembrie, la Cinema Victoria din Cluj, cu o avanpremieră specială: Florence, în regia lui renumitului cineast britanic Stephen Frears. Avându-i pe Meryl Streep şi Hugh Grant în rolurile principale, Florence prezintă incredibila poveste – inspirată din realitate - a unei excentrice moștenitoare americane al cărei scop în viață este acela de a deveni o soprană celebră. Proiecția este programată la ora 20.00, iar biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la casieria cinematografului Victoria.

Florence redeschide sezonul proiecțiilor din cadrul Cinematecii TIFF, proiect gândit ca o continuare a Festivalului Internațional de Film Transilvania pe parcursul anului. Publicul clujean va putea viziona filme care au făcut istorie în cinematografie, producții independente premiate în festivaluri, retrospective ale unor autori importanți, dar și filme noi, în avanpremieră în România. Surprizele din programul Cinematecii până la finalul anului vor fi anunțate în perioada următoare.

O poveste plină de emoţie, umor şi muzică, Florence este distribuită în România de Freeman Entertainment, începând din 11 noiembrie. Florence Foster Jenkins e convinsă că are o voce absolut minunată, deşi nimeni altcineva nu pare să îi împărtășească opinia. Partenerul şi managerul ei, Clair Bayfield, un actor diplomat englez, este singurul care face tot posibilul să o protejeze de crudul adevăr şi de ridicol. Întreaga şaradă este pe cale să se destrame în momentul în care Florence decide să organizeze un concert cu public numeros la celebra Carnegie Hall.

Trailer:

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.