Mergi la un blind date virtual cu Twine!

Scris de 

Modă, trenduri, publicitate, social media. Unii dintre noi am putea spune că trăim într-o lume a aparențelor, în care accentul cade într-o proporție covârșitoare pe aspectul exterior.

 

Dar, vai, cât de mult ne putem înșela! Nu toate platformele de comunicare online sunt bazate pe superficialitate, ba chiar există una ce îți găsește jumătatea pe care o cauți de atâta timp.

Fericiți cei care au telefoane cu Android sau gadgeturi cu sistem de operare iOS, căci a lor este fericirea în cuplu! Printr-o simplă apăsare de buton, te poți conecta la potențialii parteneri.

twine

Cum funcționează mai exact, vă întrebați?

 

Platforma Twine este dedicată tuturor celor care vor să-şi întâlnească jumătatea, fără ca aspectul fizic să fie un criteriu de selecţie şi promite să ofere utilizatorilor diverse teme de discuţie. Aplicaţia, care poate fi descărcată gratuit de pe internet, realizează legătura între doi posibili parteneri, în funcţie de preferinţele comune de pe Facebook. Odată realizată conexiunea, utilizatorii se lansează într-o discuţie formală, dar îşi păstrează anonimatul, căci pozele sunt interzise, într-o primă fază, pe Twine. Pentru a bifa funcţia ce le dezvăluie poza de profil, utilizatorii trebuie să converseze de cel puţin câteva ori.

 

Nu știu dacă ați auzit de Tinder, dar se pare că această aplicație superficială încurajează judecăţile de valoare doar pe baza aspectului fizic. Complet diferită de lucrurile pe care le promovează aceasta, Twine restricţionează la trei numărul de persoane cu care poţi conversa pe zi. Creatorii acestei aplicaţii, originari din San Francisco, au mai inclus o condiţie în paginile politicii Twine: număr egal de utilizatori pentru ambele sexe. Ceea ce înseamnă că „intruşii“ sunt puşi pe lista de aşteptare, până în momentul în care există o solicitare din partea unui alt utilizator de sex opus. Romantic sau ce?

 

Aplicaţia Twine vine ca răspuns la rezultatele unui studiu publicat în Jurnalul de Personalitate şi Psihologie Socială, potrivit căruia tot mai mulţi bărbaţi îşi aleg iubita în funcţie de caracteristicile fizice. Pe de altă parte, reprezentantele publicului feminin sunt, mai degrabă, interesate de statutul social al potenţialului partener.

blind date or not

Acestea fiind spuse, nu vă pierdeți cu firea, căci salvarea e pe drum! Ați înțeles, carevasăzică, cât de diferită e această aplicație și mai ales cât de onestă. Ea nu se bazează pe aparențe, ci cuplează oamenii după preferințele de pe Facebook.

De ce vă încruntați? Cunoașteți voi pe cineva care bifează niște interese sau filme doar pentru a impresiona?

 

Surse foto: prweb.com, adevarul.ro, pinterest.com

Cristina Dochia

Pasionată de oameni, cuvinte, idei. Visez la o media bazată pe principii și pe aptitudini reale, în care să lucrez. În rest, caut să blochez clișeele prin scris.

1 comentariu

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.