Uber te trimite la Roma! Vezi cum poti castiga!

Scris de 

Aplicația Uber, serviciul care îți permite să apeși pe un buton și să comanzi o mașină, a ajuns la Cluj-Napoca în luna august. În doar câteva luni, Uber a devenit un serviciu foarte apreciat de clujeni, iar peste 21.000 de localnici au ales să folosească aplicația pentru a ajunge confortabil, convenabil și în siguranță la destinație.

 

La Uber, fiecare recomandare este răsplătită: clujenii care invită pe cineva să încerce serviciul pentru prima dată vor oferi persoanei invitate o reducere de 15 lei la prima sa cursă Uber și vor beneficia, la rândul lor, de aceeași reducere, de fiecare dată când recomandă serviciul și invitatul efectuează prima cursă.

 

În plus, Uber a pregătit o surpriză utilizatorilor săi pasionați de călătorii: utilizatorul care efectuează cele mai multe recomandări până pe 25 februarie 2017 primește cadou un city break la Roma, oferit în parteneriat cu Vola.ro, cea mai importantă agenție de turism online din România.

 

Pentru a recomanda serviciul, fiecare utilizator are un cod personal de invitație pe care îl poate trimite mai departe oricui vrea să încerce un serviciu sigur și de încredere pentru a se deplasa prin oraș. Pentru a trimite codul personal de invitație, utilizatorii trebuie să deschidă meniul aplicației Uber (colțul din stânga sus) și să selecteze "Curse gratuite". Fiecare utilizator care se înregistrează folosind acest cod beneficiază de o reducere de 15 lei la prima lui cursă Uber. De aceeași reducere va beneficia și utilizatorul care a recomandat serviciul Uber, atunci când persoana invitată efectuează prima sa cursă folosind aplicația.

 

Astfel, în condiții de trafic normal, utilizatorii care vor recomanda serviciul Uber altor persoane vor beneficia de curse gratuite pe rute precum Gară - Piața Unirii sau Complexul Studențesc Hașdeu - Cluj Arena, în timp ce o cursă de la Piața Mihai Viteazul până la aeroport va costa aproximativ va costa aproximativ 7 lei.

 

Tarifele Uber sunt mereu transparente, iar plata se face electronic, direct din aplicație, fără numerar și fără bacșiș. În plus, pasagerii Uber pot descărca factura fiscală pentru fiecare cursă din contul lor online de utilizator.

 

În plus, utilizatorul care efectuează cele mai multe recomandări în perioada 25 ianuarie - 25 februarie 2017 primește cadou un city break la Roma. Clujenii care nu au încercat serviciul Uber până acum pot participa și ei în campanie și vor beneficia și de prima lor cursă Uber gratuită dacă își fac cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional VreaulaRoma, înainte de a comanda o mașină. Ulterior, fiecare invitație reprezintă o șansă în plus pentru a pleca gratuit în vacanță la Roma!

 

Cum funcționează campania?

• Pentru a afla codul personal de invitație, fiecare utilizator Uber trebuie să deschidă meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să atingă "Curse gratuite"
• Utilizatorul își invită familia, prietenii și cunoscuții care nu au încercat Uber până acum să își facă un cont folosind codul lor personal de invitație. Codul poate fi trimis direct din aplicație, poate fi postat pe Facebook, Twitter, alte rețele sociale, bloguri, sau poate fi comunicat direct: important este să fie folosit la fiecare înregistrare a unui cont nou 
• Fiecare utilizator nou Uber care își face un cont folosind codul personal de invitație al unui alt utilizator beneficiază de o reducere de 15 lei la prima sa cursă. De aceeași reducere se bucură și utilizatorul care a lansat invitația, atunci când noul utilizator efectuează prima sa cursă 
• Utilizatorul care a efectuat cele mai multe recomandări (utilizatori invitați care și-au făcut cont Uber folosind codul personal de invitație și au efectuat prima lor cursă Uber) în Cluj-Napoca până pe 25 februarie primește cadou un city break la Roma, oferit în parteneriat cu Vola.ro, cea mai importantă agenție de turism online din România.

 

Mai multe informații, precum și regulamentul campaniei, sunt disponibile online pe blog: https://newsroom.uber.com/romania/uber-vola-roma/

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.