Studentii FSEGA dau startul pietei studentesti de produse agroalimentare „Agro Student Market”

Scris de  Mai 28, 2018

Studenții masteratului de Agrobusiness din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a UBB, alături de cadrele didactice ale facultăţii, organizează în data de 30 mai 2018, a șaptea ediție a pieței studențești de produse agroalimentare „Agro Student Market”.

 

Evenimentul se va desfășura miercuri, 30 mai 2018, în intervalul orar 9.00 – 20.00, în incinta FSEGA. Piața își propune să promoveze producătorii locali de produse agroalimentare, printre care se regăsesc și foști absolvenți ai masteratului de Agrobusiness sau din FSEGA.

 

Proiectul studenților de la FSEGA are ca obiective și pregătirea pentru viitoarea carieră, creșterea importanței consumului și achiziției produselor agroalimentare locale, sensibilizarea publicului în ceea ce privește achiziția produselor agroalimentare direct de la producător, dar și crearea relațiilor de colaborare între producători, universitate și studenți promovarea specializării de Agrobusiness.

 

Agro student Market va antrena studenții în organizarea pieței agroalimentare în care sunt promovați producătorilor locali şi îi va implica activ în crearea produselor date spre vanzare, studenții fiind provocați să pregătească prăjituri dupa rețete tradiționale. Profitul obținut în urma evenimentului din acest an va fi redirecționat spre un caz social, cu ocazia Zilei Copilului (1 iunie).

 

Citeste si:

---> UBB'ul va avea peste 8000 de locuri la buget pentru admiterea din acest an

---> UBB pe primul loc in Romania in prestigiosul clasament international Times Higher Education-Emerging…

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.