Bursa Locurilor de Munca pentru absolventi va avea loc peste o saptamana

Scris de  Sep 18, 2015

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează în data de 25 septembrie o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi.

 

Evenimentul se va desfăşura la nivelul tuturor celor 42 de structuri teritoriale şi se adresează atât absolvenţilor, cât şi agenţilor economici care vin în întâmpinarea necesităţilor de ocupare ale tinerilor.

 

Angajatorii pot beneficia de subvenţii, conform prevederilor Legii 76/2002, dacă oferă absolvenţilor oportunitatea de a ocupa locurile de muncă pe care le au disponibile.

 

Totodată, absolvenţii înregistraţi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pot beneficia de prime de încadrare, urmare a angajării cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni.

 

Locaţiile de desfăşurare ale bursei din acest an, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici, precum şi alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul ANOFM şi pe site-urile agenţiilor judeţene pentru ocuparea fortei de muncă. Pentru detalii suplimentare, persoanele interesate sau agenţii economici pot contacta structurile din teritoriu ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

 

Sursa: ziuadecj.realitatea.net

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

banner IARNA 300x600

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping