Vesti bune pentru presa clujeana: S-a lansat Digi24 TV Cluj

Scris de 

Digi24 TV Cluj și-a început emisia ieri, în 28 octombrie, începând cu jurnalul de la ora 19.00. Jurnaliștii de la Digi 24 și-au propus să aducă pe sticlă doar cele mai importante evenimente din Cluj, cele mai relevante știri și s-au angajat să nu ne încarce cu can-can-uri și știri de tabloid, cum o fac alte televiziuni din România.

În 2012 s-a deschis prima stație regională a postului Digi 24 la Iași, iar de atunci s-au deschis stații și la Timișoara, Oradea, Constanța, Craiova și Brașov. Dincolo de profesionalismul oamenilor care lucrează pentru Digi 24 TV, trebuie să admirăm curajul și determinarea pe care o au de a schimba presa, de a furniza doar informații de calitate pentru telespectatori, de a evita subiectele scandaloase care aduc rating, dar nu sunt utile pentru viața noastră cotidiană.

 

În plus, Digi 24 Cluj nu se va adresa doar locuitorilor municipiului Cluj-Napoca, ci și celor din Alba-Iulia, Bistrița, Sălaj și Mureș. Astfel, jurnaliștii vor încerca să transmită știri, opinii și informații interesante și importante pentru cei din Transilvania. Într-o presă atât de devalorizată în goana după favoruri politice, profit și notorietate, Digi 24 TV pare o gură de aer proaspăt, care promite un standard înalt de calitate și până acum a demonstrat că se poate și altfel.

 

Să le ținem pumnii și să sperăm că se vor ține de promisiune!

 

Sursa foto: digi24.ro

Isabela Latiș

Absolventă a facultății de Jurnalism, content writer la CampusCluj.ro, pasionată de fashion, publicitate și mediul online. Ador călătoriile, fotografia și cărțile bune.

Website www.bloggerissa.com

1 comentariu

  • RUSU LUMINITA
    Link la comentariu RUSU LUMINITA Miercuri, 06 Noiembrie 2013 12:26

    Va invit la vernisajul de picture LUMINITE PALPAINDE EXPOZITIE PERSONALA A ARTISTULUI PLASTIC LUMINITA RUSU CARE VA AVEA LOC LA CASINO PARC CENTRAL IN DATA DE 24 NOV 2013,ORA 16.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook