UBB implineste un secol de la fondarea ca universitate romaneasca - invitatie la Ceremonia de Deschidere

Scris de  Sep 23, 2019

Universitatea Babes-Bolyai împlinește în acest an un secol de la fondarea ca universitate românească, prilej de sărbătoare pentru întreaga comunitate numită, conform tradiției, Alma Mater Napocensis. Gustul pentru ceremonie este un atribut al popoarelor civilizate, iar ceremoniile universitare vin dintr-o îndelungată și prestigioasă tradiție europeană, bazată pe comuniune, pe valori și pe virtuți, puse sub semnul învățăturii, educației și al cercetării.

 

Rectorul și Președintele Senatului Universității Babeș-Bolyai vă invită să participați la Ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020. Evenimentul va avea loc în data de 30 septembrie 2019ora 10.00, în Sala Aula Magna (Str. M. Kogalniceanu nr. 1). 

 

La încheierea ceremoniei toți participanții sunt invitați să ia parte la Marșul Centenar, cu începere de la ora 11.30. Traseul marșului aniversar este Str. M. Kogălniceanu – Piața Avram Iancu – Piața Unirii.

 

Citeste si:

---> Sesiunea de toamna a inceput cu un numar record de candidati inscrisi la UBB ...

---> UBB este pe primul loc din Romania in Top Shanghai 2019 ...

Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2019 11:35
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook