5 site-uri pe care trebuie sa le verifici inainte sa pleci la facultate

Scris de 

Una din legile lui Murphy spune cam asa "Ce incepe prost se termina si mai prost". Ei bine daca te grabesti sa ajungi la un examen, un curs sau un laborator ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te prinda ploaia, radarul, sa faci pana din cauza unei gropi sau sa prinzi un drum blocat.

Campuscluj.ro iti propune 5 site-uri pe care sa le verificati inainte de a pleca spre facultate pentru ocolirea tuturor belelelor.


1. Vremea Cluj

Vremea in Romania este instabila si ploile sunt destul de dese in perioada examenelor, asa ca ultimul lucru pe care vrei sa-l patesti este sa fii udat din cap pana in picioare ,fiindca nu ai fost pregatit din timp. Noi va recomandam vremeacluj.ro pentru ca puteti vedea vremea in Cluj live, prognoza din timpul zilei si pe urmatoarele 15 zile.

 

2. Starea drumurilor nationale

Un real ajutor in special pentru studentii din afara Clujului. Niciodata nu poti sti pe ce portiune de drum se lucreaza, daca a fost un accident ce a blocat drumul sau ca sa nu mai zic pe timp de iarna daca drumul este inzapezit.


Pe site-ul politiei rutiere gasiti informatii despre starea drumurilor : http://politiarutiera.ro/index.php?tag=DRUMURI+BLOCATE&option=com_taxonomy&view=tag si pe site-ul special creat pentru asta si actualizat in timp real : http://213.177.10.50:6060/itn/drumuri.asp

 

3.Amplasarea radarelor

Tot ce iti lipseste in graba ta spre facultate este o amenda de la politia rutiera. Nu te ingrijora, exista un grup special creat pe facebook pentru informatiile din trafic despre pozitionarea radarelor din Cluj. Grupul se numeste Radare Cluj, este un grup inchis si are reguli foarte bine bine definite si informarii pretioase - https://www.facebook.com/groups/radarecluj

 

4. Gropometru

Gropometru.ro este o aplicatie pentru telefonul mobil dar si un site pe care puteti gasi pozitionarea gropilor din oras, gropi ce au fost semnalate de utilizatorii aplicatie. Este foarte utila, pentru ca orice defectiune la masina in drum spre facultate inseamna o absenta sau mai rau un examen picat. Gropoharta arata cam asa :

gropoharta

 

5. Orarul

Ultimul dar nu si cel din urma este site pe care trebuie sa-l vizitati este : site-ul facultatii. Afla din timp daca s-a modificat orarul, sala in care ai curs/examen dar si alte multe informatii ultile cum ar fi : ziua in care se platesc bursele, diverse manifestari organizate de facultatea ta.

 

Mai stii si alte site-uri pe care trebuie sa le parcurgi pentru a nu avea surprize neplacute? Spune-ne si noua print-un comentariu!

 

Sursa foto :  thecollegehelper.com

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.