Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - 4937 de locuri pentru viitorii studenti

Scris de 

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca oferă viitorilor studeți, pentru admiterea din acest an, 4937 locuri la învățământul de licență, dintre care 3320 la buget și 1617 la taxă. Cele 12 facultăți ale Universității Tehnice, între care 9 la Cluj-Napoca și 3 la Baia Mare, cu extensii universitare în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău, pun la dispoziția viitorilor studenți 96 programe de licență, 109 programe de masterat și 14 domenii de studii doctorale.

 

Concursul de admitere va consta în examen scris, și/sau probe de aptitudini pentru unele facultăți, iar pentru altele concursul va fi la alegere, în funcție de media examenului de la bacalaureat sau, media între nota obținută la bacalaureat la una dintre disciplinele matematică, informatică, fizică, chimie, economie și media la examenul de bacalaureat. 

 

Perioada de înscriere și de desfășurare a concursului de admitere la studii de licență pentru sesiunea de vară, este 10 iulie – 30 iulie 2018. Înscrierile se pot face în Cluj- Napoca, la Centrul Universitar Nord Baia Mare și în localitățile unde UTCN are extensii universitare. Informații legate de calendare, probe de concurs, numărul de locuri pe specializări, se regăsesc la adresa : https://www.utcluj.ro/admitere/licenta/.

 

Pentru cei care au absolvit studiile de licență, Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca oferă un număr de 2745 de locuri la masterat, dintre care 2000 la buget  și 745 de locuri cu taxă. Detalii și informații legate de înscriere  se găsesc la adresa: https://www.utcluj.ro/admitere/master/.

 

Citește și:

---> Castigatoarea marelui premiu a competitiei de antreprenoriat JA Company of the Year 2018 a fost desemnata echipa BEaTech de la UTCN ...

---> Studentii clujeni au inventat un scaun inteligent care te avertizeaza ca ai o postura incorecta la birou

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.