Stand up comedy in Cartier cu Cosmin Bighei @ 11 aprilie Old Pub no.2

Scris de  Apr 07, 2014

Festivalul Internaţional de Stand-Up comedy prezintă un nou show din seria “Stand-Up Comedy în Cartier”, vineri 11 Apriie, începând cu ora 21:00 la Old Pub no.2, alături de invitatul special Cosmin Bighei.

Cosmin Bighei este actor, comediant și moldovean. Mulți se chinuie să-ṣi facă un nume în stand-up, Bighei s-a născut cu unul. Ia gluma foarte în serios încă din liceu, când a înființat ṣi condus cea mai bună trupă de umor din oraṣul Siret (ṣi singura de altfel). Până în prezent a avut peste 150 de show-uri de stand-up în Cluj, Bucureṣti, Râmnicu-Vâlcea, Sibiu, Suceava, Vama Veche, Buzău, etc.

 

În spectacolulul său te invită într-o călătorie printre stereotipurile ce împânzesc intergalacticul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent ce duce oriunde şi nicăieri. Cea mai mare satisfacție a sa e că de când s-a aflat că face poante bune îl caută foarte multe balerine.

 

Biletele pot fi achiziţionate de la Old Pub no.2, Str. Mehedinti nr. 82, Complex Olimpia, preţul unui bilet fiind de 15 lei achizitionat în avans sau cu Studcard/Omnipass şi 20 lei în seara evenimentului.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.