CALIN BIRIS la Busy 4 Business Week

Scris de  Apr 06, 2014

Clujul abundă în evenimente destinate omuleţilor care îşi clădesc viitorul şi nu numai. Săptămâna trecută l-am avut pe Moise Guran, am avut şi conferinţa Onlined, iar acum, Călin Biriş îşi face timp pentru studenţii pasionaţi de marketing. Nu e minunat? Cum oameni mari, realizaţi, reuşesc să-şi facă timp pentru a ghida sau măcar îndrepta sau desluşi destinele unui omuleţ...minunat, minunat. Cine e acest stimabil domn?

Călin Biriș, un nume cunoscut și recunoscut, ce a pătruns în domeniul de marketing odată cu rolul de „Crocodil de Marketing” la trilulilu.ro. În decursul a 6 ani de marketing online a conceput și a implementat campanii de promovare online pentru branduri naționale, a activat pe 4 bloguri, scrie bilunar în 24-FUN la secțiunea Business și a susținut peste 60 de training-uri în domeniu. În prezent, Călin este Digital Director în agenția de marketing Loopaa, președinte IAA YP Cluj (International Advertising Association Young Professionals), trainer acreditat și consultant de marketing.

 

În cadrul conferinței B4BW*, Călin ne va vorbi despre Rolul marketingului online în business și despre Profilul ideal al specialistului de marketing.
Știm, știm că sună bine, fapt pentru care vă invităm Miercuri, 9 aprilie, la 18:30 în Amfiteatrul Facultății de Business, pentru o seară dedicată unui domeniu vital din viața noastră de zi cu zi.

 

Ne vedem acolo? :) 

 

* Săptămâna 7-10 aprilie marchează zilele Facultății de Business, motiv pentru care voluntarii Asociației Studenților de la Business organizează o serie de evenimente sub numele Busy 4 Business Week (B4BW).

Bianca Gângă

Content Writer la Campuscluj.ro şi mândră de asta. Blogger ocazional şi şoricel de bibliotecă. Rockoholic, coffeeholic, chocoholic, funholic şi pasăre de noapte.

Website arylequine.wordpress.com

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.