„Donam impreuna, UBB da startul“ - a doua campanie de donare de sange

Scris de  Noi 10, 2015

Universitatea Babeş-Bolyai în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj organizează în perioada 17 – 20 noiembrie 2015 sesiuni de donare de sânge adresate studenţilor şi nu numai.

 

Campania de faţă îşi propune o acţiune de donare, pe durata a 4 zile, organizată la sediul Centrului Regional de Transfuzie Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr.19). Donatorii se pot prezenta la Centru între orele 07.30-13.00. 

 

„Donăm împreună, UBB dă startul″ reprezintă un program coerent de informare şi educare a studenţilor pe tema donării de sânge. Dorim ca alături de organizaţiile studenţeşti şi alţi parteneri să creăm un comportament în favoarea donării de sânge, ca un act de responsabilitate şi un gest de implicare în comunitate.”, a declarat Paul Fărcaş, purtător de cuvânt al UBB.

 

În cadrul primei ediţii a campaniei ,,Donăm împreună, UBB dă startul”, desfăşurată în perioada 31 martie – 02 aprilie a.c., au donat 81 de persoane, în cadrul unității mobile de donare de sânge. Având în vedere că sângele unui donator poate salva 3 vieţi, putem spune că în urma acestei campanii, iniţiate de Universitatea Babeș-Bolyai, 243 de persoane au putut beneficia de sângele donat de studenţii UBB.

 

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul: https://docs.google.com/forms/d/1AsQLwHj-KvQvYKymj58dzwmcDgblJmodhgCXy-pEAnM/viewform?c=0&w=1. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare. Printre partenerii care s-au alăturat iniţiativei UBB  se numără: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, CSUBB, OSUBB, GUTENBERG, KMDSZ, şi Cluj School of Public Health.

 

Mai multe informații pot fi obţinute prin accesarea paginii de Facebook a evenimentului:https://www.facebook.com/events/927018754043242/.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.