Targul virtual Hipo.ro pentru absolventi pune la bataie peste 600 de joburi

Scris de  Iul 02, 2014

În perioada 17 iunie - 15 august 2014 va avea loc, pe www.hipo.ro, un eveniment de recrutare adresat studenților și masteranzilor care își finalizeaza studiile în această vară. Târgul virtual Hipo.ro pentru absolvenți oferă celor din promoția 2014 de la ciclul de licență și masterat din București, Iași, Cluj și Timișoara, dar și altor absolvenți și tineri profesioniști din țară, posibilitatea să se angajeze în această vară.

Evenimentul reunește 27 companii care își desfășoară activitatea în domenii precum: financiar - bancar, IT, inginerie, telecomunicații, retail, FMCG și consultanță. Cei care accesează platforma online a evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, dar și pentru programe de internship și stagii de practică, un numar dublu al oportunităților de carieră, comparativ cu ediția 2013 a proiectului.

 

În urma unui studiu realizat de Hipo.ro în perioada decembrie 2013 – ianuarie 2014, pe un eșantion de 234 de companii, a reiesșt ca 63% dintre angajatori vor dezvolta programe dedicate juniorilor (studenți, absolvenți, candidați cu experienta sub 3 ani), dintre care cele mai multe joburi entry-level vor fi în vânzări, client service, IT/ Telecom, marketing, financiar-bancar și inginerie.

 

Pentru pozițiile deschise, angajatorii caută absolvenți care dețin cunoștinte tehnice sau au profil economic, care sunt motivați pentru evoluție profesională pe termen lung, dețin cunoștiinte de limbi străine și au rezultatele academice bune, s-au implicat în activități extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internaționale.

 

Magda Dragne, Directorul de Resurse Umane de la Libra Internet Bank declară că: „Special pentru absolvenții de studii superioare, am creat patru programe ce îmbină experiența practică și cunoștințele teoretice specializate, pe care le pot dobândi doar lucrând într-un mediu cu standarde profesionale ridicate. Prin intermediul lor, îi ajutăm pe tineri să pornescă cu dreptul în carieră:

  • Libra Golden League (destinat absolvenților cu rezultate universitare foarte bune)
  • Relationship Manager Trainee (program intensiv de învățare în domeniul vânzărilor)
  • Credit Analyst (program intensiv de învățare în domeniul analizei de credit)
  • IT Challenge (carieră în domeniul tehnologiei informaiei)”

 

Candidații pot aplica indiferent de orașul în care locuiesc, iar prin intermediul soluției de chatau au șansa să interacționeze cu reprezentanții companiilor participante primind răspuns în timp real. Cei care sunt interesați să participe la Târgul virtual Hipo.ro pentru absolvenți trebuie să își creeze un cont și un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro pot accesa platforma evenimentului și pot aplica la oportunitățile de carieră oferite de angajatori din toată țara.

 

Printre companiile participante amintim: Asseco South Eastern Europe Romania,BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania,Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania - Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva.

 

Oportunitățile de cariera vor fi actualizate constant până pe 15 august 2014. Mai multe detalii despre Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi sunt disponibile în secțiunea special creata pe www.hipo.ro

 

topa

Ultima modificare Miercuri, 09 Iulie 2014 14:00
Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.