Universitatile scandinave recruteaza studenti romani

Scris de 

Universitățile din Suedia, Danemarca şi Olanda vor studenți români. În perioada 17-21 februarie 2014 universități din aceste state scandinave vor organiza întâlniri la Cluj, Craiova, Timișoara, Oradea și București în cadrul evenimentului Education on Tour 2014.

De ce ai vrea să aplici? Pentru că aceste universități sunt recunoscute pentru programele lor grozave în limba engleză, pentru nivelul lor tehnologic și economic dezvoltat și cel mai important pentru că ele pun accent pe dimensiunea aplicată a studiilor. Bonus: vei avea oportunități excelente de angajare după absolvire.

 

La Cluj vor ajunge joi, 20 februarie 2014:

         - 11.00 - 14.00 - Education on Tour Cluj

         - 14.00 - 18.00 - Boarding Day Cluj

 

În cadrul acestor întâlniri vei avea ocazia să discuți chiar cu reprezentanţii universităţilor despre cum e să fii student în afară, despre tipurile de programe şi condiţiile de aplicare. De asemenea, poți obţine consiliere personalizată în privinţa dosarului de admitere şi să afle mai multe despre oportunităţile de angajare după absolvirea facultăţii.

 

Pentru a putea participa trebuie să completezi formularul de înscriere, pentru că accesul se face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, în urma inregistrarii.

 

Sursa foto: youvisit.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.