Cum sa castigi bani de buzunar in plus daca esti student

Scris de  Apr 19, 2015

Viata de student nu este chiar atat de roz cum pare din exterior in special cand lipsa banilor isi face simtita prezenta. Apar tot felul de oferte pentru diferite distractii dar din pacate bugetul foarte limitat nu le poate face fata. Chiar daca parintii fac tot posibilul si iti trimit suficienti bani saptamanal cat sa iti ajunga, de multe ori nu iti administrezi corect cheltuielile si ramai lefter inainte de sfarsitul saptamanii.

Si daca le ceri parintilor in plus, exista posibilitatea ca acestia sa nu poata sa iti ofere foarte mult. Nu ramane decat o singura solutie valabila si anume sa castigi bani de buzunar si asta in timp ce iti vezi cu bine de facultate. Acest lucru este destul de greu pentru ca nu ai experienta ceruta de majoritatea anagajatorilor. In plus exista si problema timpului deoarece nu poti petrece foarte mult muncind deoarece ai deja un program la facultate.

 

Iti vom prezenta cateva metode de a castiga bani in plus de buzunar ideale pentru majoritatea studentilor. Vezi care anume ti se potriveste si incepe chiar de astazi sa iti castigi banii singur fiind cu un pas mai aproape de independenta financiara.

 

Metode de a castiga bani ideale pentru studenti

Daca arati destul de bine te poti angaja ca hostess si astfel vei avea ocazia sa participi in mod gratuit la diferite activitati, targuri, expozitii, cluburi, etc. Astfel poti interactiona cu diversi oameni mai mult sau mai putin importanti, iti poti marii cercul de cunoscuti si iti poti chiar face prieteni noi.

 

In cazul in care nu esti timid(a) poti castiga binisor impartind pliante sau invitatii pentru diverse localuri colegilor din camin. Tot ce trebuie sa faci este sa bati din usa in usa si sa le oferi pliantele respective. In timp poti ajunge sa cunosti destul de multe persoane si pe viitor vei avea mai multe de castigat. Plata se face in functie de numarul de pliante impatite sau la ora, partea buna este ca poti desfasura aceasta activitate si seara dupa terminarea cursurilor.

 

Nu se castiga bani foarte multi, dar cu siguranta iti vor prinde bine ceva in plus decat nimic. Cei inteligenti pot avea o sursa in plus de venit daca obtin bursa, dar din pacate este destul de greu sa te incadrezi. Cerintele variaza in functie de fiecare universitate in parte si de regula sunt destul de stricte. Nu trebuie sa ai restante, iar notele tale trebuiesc sa fie destul de mari. Nu orice student poate avea aceasta sursa de bani in plus pentru buzunar deoarece se incadreaza foarte putini. Sau te mai poti ocupa de meditatii dar doar daca esti un student model. Cei 100% sanatosi din toate punctele de vedere pot dona sange de 2 ori pe an.

 

Si aceasta este o buna metoda de a castiga bani dar trebuie sa te incadrezi fizic in anumite conditii destul de stricte. Pe lnga o suma de bani mai primesti si cateva tickete cadou cu care poti cumpara alimente de supermaket-uri si nu in ultimul rand vei avea satisfactia ca ai facut un bine cuiva.

 

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.