Joburi de top in VANZARI pe platforma Smartdreamers

Scris de  Iun 28, 2014

Vânzările reprezintă unul dintre cele mai atractive domenii de activitate pentru tinerii din România. Pe platforma de recrutare SmartDreamers se regăsesc foarte multe joburi în Vânzări, puse la bătaie de companiile aflate în căutare de tineri. Echipa SmartDreamers a făcut o selecție a celor mai atractive joburi disponibile pe smartdreamers.com, astfel că nu îți rămâne decât să aplici la cele care ți se potrivesc cel mai bine.

La Fântâna are nevoie de Reprezentanți de Vânzări în mai multe orașe din țară (Târgu-Mureș, Suceava, Galați, Constanța, Brașov, Baia Mare și Brăila). Aplică acum dacă ești absolvent de studii superioare sau student în an terminal, ai minim 2 ani experiență în Vânzări, cunoștințe de MS Office (Word, Excel), prezență agreabilă și bune abilități de comunicare și negociere.

 

BRD caută un Reprezentant Customer Care la București. Te interesează poziția? Aplică acum pe SmartDreamers dacă ești orientat către client, ai abilități comerciale și de negociere bune, atenție la detalii, spirit de echipă, minim studii medii și capacitate de asimilare rapidă a informațiilor noi.

 

Albalact se află în căutarea unor Agenți de Vânzări Retail la Cluj-Napoca, București, Constanța și Craiova. Dacă simțim că jobul ți se potrivește, aplică acum pe SmartDreamers! Dar ține cont de cerințele următoare: trebuie să ai experiență de minimum doi ani în vânzări, cunoștințe despre vânzarea în regim de retail, cunoașterea zonei și clienților din zona în care vei lucra.

 

La București se caută un Sales Analyst pentru Bitdefender. Dacă te interesează jobul, află că trebuie să ai minim 3 ani de experiență în analiza datelor și în domenii client-related, cunoștințe avansate de Excel și cunoștințe foarte bune de limba Engleză, vorbit și scris.

 

Ești absolvent de studii superioare și te atrage să faci parte dintr-o organizație globală, care oferă nenumărate oportunități de dezvoltare personală și profesională? Aplică la Microsoft Academy, programul de Internship pentru tinerii care ”visează inteligent”.

 

Încheiem topul cu cei de la Betty Ice, care au nevoie de Vânzători în mai multe orașe din țară (Cluj-Napoca, Arad, Galaţi, Piatra Neamţ, Satu Mare și Timişoara). Candidații pentru aceste poziții trebuie să aibă experiență minimă în vânzări, să fie serioși, îngrijiți și să interacționeze cu clienții. Se oferă salariu motivant și bonusuri în funcție de vânzări.

 

Te invităm să accesezi platforma SmartDreamers și să alegi unul din sutele de joburi disponibile, indiferent de domeniu. Sunt șanse foarte mari să găsești ceea ce cauți!

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.