Comparatie intre iPhone 5s si iPhone 6. Se merita sa faci upgrade la ultimul model?

Scris de 

Cu fiecare lansare, telefoanele iPhone au fascinat audienta cu caracteristicele lor si au inregistrat vanzari record. Din acest punct de vedere, si achizitia unui model mai vechi cum este iphone 5s, este un best buy. Mai ales ca modele mai vechi se ieftinesc destul de mult, cand se lanseaza ultimul device.

Si daca tot iti cumperi un telefon scump, nu uita sa-l protejezi cu un cover din multele modele de huse iphone 5s disponibile.

 

iPhone 6 are un ecran de 1.334 x 750 pixeli (326 ppi), un procesor dual-core Apple A8 tactat la 1,4GHz, 1 GB de RAM, o baterie de 1810 mAh si pana la 128 GB spatiu de stocare.

 

iPhone 5s include un ecran de 4 inch cu o rezolutie de 1.136 x 640 pixeli (326 ppi), un procesor dual-core Apple A7 tactat la 1,3 GHz, 1 GB de RAM, o baterie de 1.570 mAh si pana la 64 GB spatiu de stocare.

 

iPhone 6 vine echipat cu un cip LTE-A capabil sa atinga viteze prin conexiunile celulare de pana la 150 Mbps (iPhone 5s putea atinge pana la 100 Mbps), dar si un modem Wi-Fi 802.11ac ce ofera viteze cu de pana la 3 ori mai mari decat modelul precedent.

 

Pe partea camerei, diferentele intre iPhone 6 si iPhone 5s nu sunt extrem de mari, insa sistemul de focalizare mai bun, modurile de filmare la 60 si 240 de cadre pe secunda si imbunatatirile pentru camera frontala vor aduce un spor de calitate imaginilor capturate.

 

Se merita sa faci upgrade daca ai deja un iPhone 5s?

Din punct de vedere al specificatiilor, iPhone 6 si iPhone 5S nu sunt foarte diferite. In afara de ecranul mai mare de care dispune iPhone 6, celelalte functii sunt asemanatoare. Nu exista o diferenta prea mare in ceea ce priveste autonomia bateriei, nici a camerei foto.

 

Ambele au o densitate de 326 de pixeli per inch (ppi), ceea ce inseamna ca ecranul ofera aceeasi calitate a imaginilor. In plus, poti actualiza sistemul de operare al iPhone 5S la iOS 8, astfel ca vei avea parte de toate aplicatiile de care dispune si iPhone 6.

 

Singurul motiv pentru care merita sa faci upgrade la iPhone 6 daca ai deja un iPhone 5S este ecranul. Insa trebuie sa te gandesti bine daca acest lucru chiar merita, avand in vedere ca pretul noului telefon realizat de Apple este piperat: 3.499 de lei, la liber.

 

Sursa foto : macworld.co.uk

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.