Si tu poti schimba Romania : cumpara produse fabricate in Ro!

Scris de 

Tinerii români au încredere în visurile lor și vor să schimbe starea României! Ei sunt cei care au înțeles că pentru a trăi mai bine în România trebuie ca fiecare individ să susțină economia românească. Cel mai ușor mod de a promova economia, de a fi susținută de fiecare dintre noi, ar fi prin cumpărarea produselor românești. Cei de la Fabricatinro.ro au realizat că acesta poate fi un scop a unei organizații, să s-au adunat sub umbrela unei misiuni - promovarea produselor fabricate în România.

Vestea despre ei a ajuns până în Cluj, până la Campus Cluj. Noi suntem alături de ei deoarece considerăm că misiunea lor este una realistă și doresc să facă un bine tuturor românilor. Printre articolele ce le veți găsi pe http://fabricatinro.ro, veți găsi și motivele pentru care trebuie să cumpărăm produsele românești, și nu cele importate.

 

Dacă un grup de tineri au găsit un motiv pentru care să rămână în România și să o ajute într-un mod inedit, putem să-i susținem și să aplicăm ceea ce ei ne prezintă. Povestea lor începe nu demult, în Iași, printr-o colaborare sub deviza „Cumpără din țară, nu-ți trimite banii afară!”. Ideea este destul de simplă - un site care promovează prin articole produsele create și fabricate în țara noastră. Important este ca oamenii să citească detalii despre produse, să vadă unde sunt făcute, cu ce tehnologii și să înțeleagă că odată ce aleg un produs românesc, banii lor rămân în țară.

 

Poate că nu v-ați gândit că odată ce cumpărați produse din străinătate, banii voștri sunt trimiși în țara din care provine produsul. Dar dacă vreți ca economia României să meargă, trebuie să o susțineți! de altfel, dacă preferați produsele românești oferiți locuri de muncă celor care lucrează în firmele producătoare. De ce să nu investiți în România? Serviciile și produsele oferite sunt diverse, aveți de unde să alegeți după bunul plac, fără a vă părea rău de alegerile făcute. Iar dacă cei din străinătate ne apreciază în diferite domenii, noi de ce să nu avem încredere în noi și să-i susținem pe conaționalii noștri?

 

Lansăm așadar, ca susținători ai acestei organizații, același mesaj care îl veți găsi și în articolele celor de la Fabricat în RO: CUMPĂRAȚI ROMÂNEȘTE!

 

Sursa imagine:  activenews.ro/

Adm

The Big Boss

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.