Ce zici de o reconversie profesionala inspre "Informatica" ? ---> UTCN are solutia perfecta pentru tine!

Scris de 

Departamentul pentru Educație Continuă, Învățământ la Distanță și cu Frecvență Redusă (DECIDFR) din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca va relansa programul „Informatică Aplicată şi Programare”. Programul de studii postuniversitare „Informatică Aplicată şi Programare” este derulat încă din anii ’90 şi reprezintă o şansă reală pentru cei care doresc să facă o reconversie profesională.

 

În 2019, doritorii se pot înscrie online începând cu data de 14 ianuarie, iar programul va fi lansat pe 1 martie 2019. Cursul de reconversie va dura 2 ani (4 semestre) şi va cuprinde 196 de ore de curs şi 504 de ore de aplicaţii (laboratoare).

 

Taxa de şcolarizare este de 4320 de lei, iar plata se va face în rate. Pentru acest program sunt eligibili absolvenţii cu diplomă ai unui program de licenţă acreditat în România. În conformitate cu Legea Educației, absolvenții programului Informatică aplicată și programare vor primi un Certificat de atestare a competențelor profesionale însoțit de un supliment descriptiv al activităților de formare parcurse.

 

Mai multe informaţii despre acest program de reconversie în IT găsiţi aici.

 

Citeste si:

---> Susține clujenii care schimbă orașul! Votează la ClujLife Awards 09 si poti castiga premii

---> Fundatia Printul de Wales si UBB ofera 50 de noi burse pentru cursuri de antreprenoriat

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.