CTP a amplasat o "Casuta cu carduri si bitele" pentru transportul public la UNTOLD

Scris de 

Compania de transport Public Cluj Napoca SA a amplasat, în zona „Check-In”-ului de la UNTOLD, o căsuță de vânzare a cardurilor și biletelor de călătorie pentru a ușura cumpărarea acestora de către participanții la Festivalul UNTOLD și folosirea celui mai accesibil și sigur mijloc de transport public, transportul în comun.

 

”Căsuța cu carduri și bilete” a CTP va fi deschisă în perioada 31 iulie – 5 august, în intervalul orar 14 – 7 (dimineața). CTP a pregătit la Căsuță flyere în limba română și engleză, care precizează tarifele practicate și explică modul de utilizare al cardurilor, precum și traseele de noapte. De asemenea, aceste informații utilitare sunt inscripționate pe pereții laterali ai căsuței. Plata biletelor și a cardurilor de călătorie se poate face și cu cardul bancar la ”Căsuța CTP” de la intrarea în Festivalul Untold. Alături de acest amplasament de vânzare și tonetele de vânzare bilete și abonamente de pe strada Memorandumului, Moților (Spitalul de copii) și G. Barițiu vor funcționa non stop. Pe lângă aceste facilități, utilizatorii curselor speciale, de noapte, pot achiziționa bilete și din mijloacele de transport în comun, plătind cu cardul bancar la automatele dedicate din interiorul mijloacelor de transport în comun.

 

Cetățenii clujeni și metropolitani, deținători de abonamente CTP, pot folosi aceste legitimații de călătorie, doar pe linia de noapte 25 N. În cazul în care folosesc mijloacele de transport public, de noapte, care sunt inscripționate cu indicativul: „CURSĂ SPECIALĂ”, atunci vor fi nevoiți să-și achiziționeze bilet cu tariful special și provizoriu aplicat pe durata UNTOLD. Departamentul Control al CTP va fi activ pe toate liniile de noapte, în timpul festivalului, iar cei prinși fără bilet vor achita biletul de suprataxă, în valoare de 50 de lei sau a unui Proces verbal de contravenție în valoare de 150 de lei. CTP va avea program special pe durata Untold.

 

Astfel, în intervalul 23:00 – 04:30 frecvența pe liniile 6, 25, 30, 46 va fi de aprox. 30 minute. Linia M 26 de autobuze Florești Cetate – Str. G. Barițiu va circula din oră în oră. După ora 04:30, când se estimează terminarea spectacolelor, frecvența va fi de aprox. 10 minute. În funcție de gradul de încărcare al mijloacelor de transport în comun, va fi suplimentat numărul autovehiculelor. Mijloacele de transport suplimentare de pe liniile 6 și 25 vor aștepta îmbarcarea călătorilor în stațiile Memorandumului, Spitalul de copii și Agronomia pe ambele direcții de mers (Mărăști și Mănăștur) iar pentru linia M26 în stația Sala Sporturilor.

 

Tarifele pentru cursele speciale de noapte (23:00 – 06:00) sunt: 

Biletul de noapte, 1 călătorie, preț 5 lei, se achiziționează de la tonetele cu program non stop; 

Biletul de noapte, 1 călătorie, preț 5 lei, achitat cu cardul bancar contactless în mijlocul de transport; 

 

Cardul nenominal de călătorie valabil pe toate liniile: 

7 zile, preț 48,50 lei; 

3 zile, preț 29,50 lei. 

 

Cardurile nenominale pot fi achiziționate de la tonetele de vânzare bilete și abonamente din vecinătatea Parcului Central și de la Căsuța CTP de la intrarea în festival. Cardurile oferă posibiltatea efectuării unui număr nelimitat de călătorii pe perioadă de valabilitate, pe oricare din liniile urbane cât și pe cursele speciale de noapte.

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.