O revista a UBB-ului a ajuns in top 30 international

Scris de 

Publicaţia "Transylvanian Review of Administrative Sciences", editată de către Departamentul de "Administraţie Publică al Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării" din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB), ocupă locul 30 în topul mondial al revistelor academice de administraţie publică, fiind cea mai bine cotată revistă din Europa de Est.

Primul număr al revistei "Transylvanian Review of Administrative Sciences" a apărut în anul 1998 din dorinţa reprezentanţilor Departamentului de Administraţie Publică de a oferi o publicaţie de specialitate cercetătorilor, practicienilor şi studenţilor în domeniul ştiinţelor administrative, se arată într-un comunicat emis de UBB.

 

"Revista a fost, iniţial, răspunsul nostru la nevoia existenţei publicaţiilor profesioniste în domeniul administraţiei publice. Calitatea ei a crescut cu fiecare număr, am ajuns, după cum se vede, să fim printre cele mai bune publicaţii de profil din lume, iar acum nu putem decât să încercăm să urcăm în clasament, practicând în continuare un nivel de cercetare de elită", a declarat decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, profesorul Călin Hinţea.

 

De atunci, revista a abordat teme interdisciplinare de interes atât pentru practicienii, cât şi pentru teoreticienii domeniului. Revista "Transylvanian Review of Administrative Sciences" are un bord internaţional, format din personalităţi în domeniu.

 

Prin intermediul unui proiect finanţat de Fundaţia pentru o Societate Deschisă, Revista Transilvană de Ştiinţe Administrative este accesibilă pentru orice persoană interesată, la adresa de web www.rtsa.ro. Începând din anul 2005, revista apare atât în limba engleză (Transylvanian Review of Administrative Sciences), cât şi în limba română (Revista Transilvană de Ştiinţe Administrative).

 

Sursa: romaniatv.net

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook