Studentii UBB sunt invitati sa sustina si sa ajute in cadrul campaniei „Simte Hasdeul!”

Scris de 

Biroul pentru Studenţi cu Dizabilităţi (BSD) din cadrulUBB, în colaborare cu Asociaţia Autism Transilvania lansează prima hartă interactivă pentru simţuri, inimă şi minte: “Simte Haşdeul” (Get in touch with Hașdeu). 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 11 octombrie 2014, între orele 10:00 și 14:00, când va fi lansată prima hartă interactivă pentru simţuri, inimă şi minte: “Simte Haşdeul” (Get in touch with Hașdeu). 

 

Evenimentul va avea loc la sediul BSD, situat în Căminul III, din cadrul Complexului Studențesc Hașdeu și va avea drept scop realizarea unor trasee interactive, care să cuprindă aleile din jurul căminelor 1-6.

 

Acțiunea are valenţă de accesibilizare interactivă a complexului Hașdeu, precum şi de a aduce studenţii UBB în contact cu persoane cu dizabilităţi, având în vedere că variabila "contact direct cu persoanele cu dizabilităţi" are un impact semnificativ asupra atitudinilor şi cunoştinţelor noastre despre dizabilităţi.

 

Sunt invitați să participe toți studenții UBB doritori să contribuie cu idei și muncă efectivă în acțiunea “Get in touch with Hașdeu”. Organizatorii recomandă o ținută lejeră și aducerea de materiale de lucru de tip cuie, sfoară, cutter, pioneze etc. Ceaiul cald va fi pregătit de către copii de la Asociația Autism Transilvania, iar prăjiturelele pentru ceai vor fi oferite de Biroul pentru Studenți cu Dizabilități.

 

Sursa: stiridecluj.ro

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Vezi ofertele Eco Vera - producator Fose septice.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.