"Meet the Mentors Day" @ Scoala informala de IT - poarta ta de acces in industria informaticii

Scris de 

Școala informală de IT reunește din nou pasionații de tehnologie în cadrul celui mai interesant și informal eveniment al toamnei, la Cluj-Napoca. Meet the Mentors Day, powered by BRD, va avea loc în data de 7 septembrie, la CBC Bistro, între orele 9:30 - 13:00. Unul dintre aspectele inedite ale evenimentului este faptul că oferă oportunitatea unică celor dornici să urmeze o carieră în industria IT de a-și alege (în cunoștință de cauză) cursul potrivit din oferta Școlii informale de IT.

 

Meet the Mentors Day face parte dintr-o serie de evenimente care își propun să aducă față în față atât persoanele interesate de o schimbare în viața profesională, susținute de mentorii, cursanții și absolvenții Școlii informale de IT, cât și importanți reprezentanți ai unor companii IT de renume, din Cluj - Napoca. De asemenea, evenimentul de toamnă cuprinde și o secțiune de dezbatere, în care invitații prezenți vor analiza, fără inhibiții, industria IT, din perspectiva angajatorilor capabili să ofere oportunități concrete și atrăgătoare pentru cei care reușesc să își învingă teama de a face o schimbare majoră în carieră.

 

“Schimbările din viața noastră vin deopotrivă ca acțiuni făcute din proprie voinţă dar și forţate de împrejurări. Industria IT oferă perspective bune de carieră pentru toate persoanele, atât cele care aleg conștient să facă o schimbare majoră în viață, cât și pentru cele care devin <<victime colaterale>> ale procesului digitalizării”, declară ec. dr. ing. Mihai Talpoș, Cofondator al Școlii informale de IT.

 

Desfășurarea evenimentului va fi una foarte dinamică, deoarece participanții vor avea parte de povești de succes ale absolvenților cursurilor Școlii informale de IT dar și de prezentări interactive despre cele mai apreciate cursuri. Nu în ultimul rând, Meet the Mentors Day va fi și o ocazie excelentă de a face networking și de a-i ajuta pe cei prezenți să se integreze într-o comunitate extrem de vividă, aceea a pasionaților de IT.

 

Despre Școala informală de IT

 

Școala informală de IT este lider la nivel național în sectorul educației non-formale pe segmentul IT și partener al angajatorilor de top din industria IT. Rolul ei major este de a inova modul de predare și învățare existent în zona de IT, oferind posibilitatea celor dornici de a fi parte dintr-o comunitate activă, de a-și îmbunătăți cunoștințele și de a-și crește calitatea vieții.

Meet the Mentors Day este o inițiativă a Școlii informale de IT, powered by BRD, locul în care pasionații de IT se simt ca acasă, și unde învață că “Există o linie de cod pe care n-o să o uiți vreodată: prima”. Pentru mai multe detalii click aici ---> https://scoalainformala.ro/

 

Citeste si:

---> Noi linii ale transportului public in comun la Cluj din septembrie

---> Mai multe taxiuri electrice pe strazile din Cluj–Napoca

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook