Dictionar juridic roman-englez online oferit de Activ Traduceri

Scris de 

Tehnologia a evoluat foarte mult in ultimii ani iar cartile clasice au fost inlocuite de cele in format digital. Este si cazul dictionarelor, care au devenit mult mai practice si usor de folosit online.

 

Daca esti student la drept sau ai avut vreodata nevoie sa traduci diverse expresii precum : bancruta, beneficiu de inventar, bilet la ordin, bon de tezaur sau bonitate, atunci cu siguranta un dictionar juridic online ti-ar fi de mare ajutor.

Firma Activ Traduceri ofera un astfel de instrument, care cuprinde termeni din toate ramurile dreptului, de la drept roman si drept ecleziastic pana la ramurile moderne ale dreptului cum ar fi dreptul comunitar si dreptul afacerilor, atat in limba romana cat si in engleza. Marele avantaj al acestui dictionar juridic roman-englez online oferit de Activ Traduceri este faptul ca este gratuit. Un astfel de dictionar in format printat sau pe DVD ar fi costat o mica avere.

 

Tot datorita faptului ca este disponibil online 24 din 24 de ore 7 zile pe saptamana, este mult mai usor de actualizat, lunar adaugandu-se definitii noi. La acest dictionar juridic roman-englez si englez roman se lucreaza in permanenta. Din cate stim noi nu exista un alt dictionar englez roman online specializat in domeniul juridic si cu siguranta va deveni in cel mai scurt timp, unul de referinta in domeniu.

 

Cum puteti proceda in cazul in care nu gasiti un cuvant in dictionarul juridic?

- in primul rand asigurati-va ca acel cuvant este din domeniul juridic. Spre ex un termen tehnic cu siguranta nu isi va gasi explicatia intr-un dictionar juridic

- asigurati-va ca ati scris corect cuvantul respectiv

- cautati cuvantul si intr-un dictionar explicativ si apoi intr-un dictionar bilingv

- apelati la un forum de specialitate unde anumite persoane, vorbitoare native ale limbii respective, va pot oferi mai multe informatii

 

Va invitam sa utilizati cu incredere dictionarul juridic si sa il recomandati colegilor si prietenilor dumneavoastra!

Adm

The Big Boss

articoleplatite.ro

Lasă un comentariu

Espressor Manual Barista Max Breville

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.