6 provocari pe care le aduce maturizarea (funny moment)

Scris de 

Ai terminat liceul si a trebuit sa te muti la Cluj pentru a-ti continua studiile. Ai plecat de acasa, unde mama iti spala hainele, le calca, iti pregatea mancarea, facea cumparaturile etc; rezumand; avea grija de tine si tu nu trebuia sa faci mare lucru. In 6 ilustratii Cassandra Calin prezinta in mod amuzant viata de adult, plecat din bratele mamei :)

 

Trebuie să înveți să gătești măcar rețete simple, dar uneori și acest lucru poate deveni o adevărată provocare, mai ales dacă ai fost un rasfățat/ o răsfățată acasă, iar mămica ta nu te-a last să cureți niciun cartof niciodată:

 

 

Capture 2

Dăcă prima variantă dă greș, trecem la următoarea: comandarea mâncării. La început și asta poate fi o adevărată provocare:

Capture

 

După ce am terminat cu mâncatul, să trecem puțin și la curățenie. Hmmm... care e mult mai distractivă dacă e numai virtuală:

Capture 3

Discuțiile se tranformă și ele, devin mult mai serioase și mai intense acum:

Capture 5

 

Și trebuie să înveți să scrii și un e-mail formal și serios. De la messenger la e-mail poate fi o treba foarte grea, lungă și super-extra complicată:

Capture 6

În sfârșit, la finalul zilei, o să îți dai seama cât de mult îți apreciezi părinții și tot ce au facut și fac pentru tine:

Capture 4

 

Ilustratii de Cassandra Calin.

Sursa: collegehumor.com

Raisa Iosif

Studentă a Facultății de Drept și absolventă a celei de Științe politice, nu pot funcționa fără cafea și fără a fi mereu ocupată. Sunt fană înrăită a serialelor și ador mâncarea chinezească.

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.