Studentii clujeni campioni la bursele Roberto Rocca Education Program

Scris de 

18 studenți de la Universitatea Tehnica (UTCN) și 2 studenți ai Universității „Babeș Bolyai” (UBB) din Cluj Napoca au primit, astăzi, în cadrul unei gale oficiale desfășurate la Palatul Bragadiru din București, burse Roberto Rocca Education Program (RREP).

 

Pentru anul 2014, 41 studenți din toată țara au fost recompensați pentru rezultatele lor excelente cu bursele RREP. Valoarea unei burse este de 9.600 de lei, reprezentând o investiție totală din partea companiei de 393.600 de lei.

Dintre bursieri, cel mai numeros grup, de 18 studenți, provine de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Alți 13 urmează cursurile Universității Politehnice din București, câte 4 studiază la Universitatea de Petrol-Gaze din Ploiești și la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași, iar 2 la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

 

„Inginerii stau la baza progresului tehnic care ne ajută să ne dezvoltăm ca societate, să descoperim noi moduri în care putem construi o viață mai bună, iar acești tineri talentați care au primit astăzi bursele Roberto Roccareprezintă viitorul industriei. Sperăm ca această bursă să îi încurajeze să își urmeze visul și să contribuie la proiectarea lumiide mâine,” a declarat Michele DellaBriotta, Area Manager Tenaris pentru Europa de Est.

 

TenarisSilcotub va încheia anul 2014 cu un bilanț de peste 700.000 de dolari investiți în educația românească, în cadrul programelor sale de responsabilitate socială. Prin noile programe educaționale lansate, în acest an, TenarisSilcotub se adresează, în prezent, tuturor celor care urmează o formă de învățământ, de la clasele primare din școlile gimnaziale până la universități.

Tudor P.

Pasionat de webdesign si seo. Project Manager la www.campuscluj.ro

Lasă un comentariu

Cum sa alegi cel mai bun aspirator robot pentru locuinta ta?

Recomandare

Fose septice la cel mai bun pret.

autonapoca.ro

Ultimele articole

Facebook

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.